| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; ...smatram da svi muski..hetero stila...odnosno velika vecina potajice masta i zeli cure koje su na glasu kao "... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 63
![]() | DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE ...smatram da svi muski..hetero stila...odnosno velika vecina potajice masta i zeli cure koje su na glasu kao "lake" ,,makar za jednu noc..samo sto onda radi drustva skrivaju to ili govore:.." ma daaaj ne bi je ni stapom" ..a potajice drkaju na takve...jel to istina ili mit ? misljenje je kao supak..svatko ima svoj(e) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Odlično smatraš. Ja smatram da bi trebao pisati naslove malim slovima... nije tvoj topik ništa važniji od drugih iako je zaključak genijalan.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 63
![]() | slucajno je caps lock ostao ukljucen.. al cinjenica je da cemo svi lagat kad nas zenska pita onako posprdno : STA TI SE SVIDJA TAAA FUFICA a mi cemo onda ponizno: MA NEEE..SAMO SU JOJ STIKLICE O.K.. .. a u glavi dopamin raaaaste...jooooj kako bi je maznuo makar na brzaka Koristi Edit! i kad subotom proleti treba u vrucim hlacicama ..svi muski napinju vratne zile..al malo tko ce priznat da bi je s gustom posevio ..pogotovo u drustvu cura..ili konzervativnijih frendova.. Zadnji Uredio daidza : 23-04-08 u 20:40. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE ma imao sam ja takvih slucajeva pa ih nisam iskoristio. nisam taj... sveticu trazim a drolju cu pojebat kad radi to sto si naveo i plus kad sama prva krene... draze mi je sveticu osvajat. jer tu imam otpor. kojeg zasluzeno oborim i znam na cemu sam. znam da se tad da sva... i znam da sam dominatan tad. a ovo di ona tebe drapa a kako se uzme. samo znaj ja kad pricam ja ti malo mjesam online i uzivo pristup... uzivo stvarno danas moras bit u ekipi ili drustvu... ako si solo m si u svom filmu m su one u svom filmu... ili moras imat uhodanog partnera koji s tobom ama bas sve pokusat sto se mrda flertat... iskreno to mi je dojadilo vise. sve bi dao da sam na nekom mjestu 24 sata i di one samo prolaze i dolaze... jer su one ionako ko muhe bez glave |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.