| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy znači, ono što ja cijelo vrijeme pokušavam objasniti. Nemres generalizirati osobe. To sto ju nije ... |
| | #91 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 326
![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
| |
| | |
| | #92 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Oggy malo si se izgubio , al kuži se što si htio reći ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
Znači ti misliš da npr. ja imam nekih problemčića samo zato jer nisam htio "ulazit" svugdje u najmanju ruku, ne bih se složio ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE zli svijet bi rekao da su gay ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Ti imas samo 19 godina, i nista nije cudno sto nemas sexualnog iskustva, i ne, naravno da ne bih pobegla da sam musko, niti mislim da si smotana!!! Kad sam pisala odgovor, mislila sam, naravno, na muskarce mojih godina, priznaj da bi tada bilo malo cudno!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.

, al kuži se što si htio reći 

provjereno 
hahaha