Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy znači, ono što ja cijelo vrijeme pokušavam objasniti. Nemres generalizirati osobe. To sto ju nije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-08, 14:01   #91 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 326
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase
Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
znači, ono što ja cijelo vrijeme pokušavam objasniti. Nemres generalizirati osobe. To sto ju nije frka iskoristiti u ogromnim količinama blagodati koje joj je majka priroda dala ne znači da je automatski droljica željna kurca. Ona je samo crua željna kurca i dok god ima potencijalnih vlasnika kuraca da joj utazuju želju i znaju da imaju posla sa osobom kojoj je samo do kurca i nist drugo po meni sve OK. Čim ti si u zabludi da ces promjeniti nesto u njoj da ce joj se zbog tebe smanjiti ta zelja za kurcima onda si ti u kurcu, a ne ona.
A to sto selo priča - ma neka priča koga jebe. Zao im je što nisu oni umočili u taj isti muf željan kurca, a vlasnice ostalih mufova su zavidne sto su ti isti kurci umakali u njen muf, a ne u njihov. e sad sam se i ja izgubio šta sam htio reč...
Potpuna istina. Osoba koja nije imala barem par partnera je neiživljena i u braku će prije ili poslije početi raditi sranja. Druga stvar, "drolje" se ne jebu sa svima iz bilo kojeg razloga.
rommel~ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 14:02   #92 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Oggy malo si se izgubio , al kuži se što si htio reći
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 14:16   #93 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,609
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ja mislim da je s takvim sve u redu,jel svaki dečko može jebat kad hoće a samo je pitanje dal on želi jebat bilo šta.
nije bitna količina nego kvaliteta
ne, draga, samo je malo smotan! A zeli, veruj mi, u suprotnom ima nekih problemcica s tim...dakle...'vataj maglu!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 14:19   #94 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
zapjeni se kad svršiš unutra i nastaviš udarat provjereno a neznam kak se zove ta kemijska reakcija
Je2Ba3ČiNa2OH

i na ovo OH se nastavlja još nekoliko OH, OH, OH... zaredom hahaha
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 14:19   #95 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,431
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
ne, draga, samo je malo smotan! A zeli, veruj mi, u suprotnom ima nekih problemcica s tim...dakle...'vataj maglu!

Znači ti misliš da npr. ja imam nekih problemčića samo zato jer nisam htio "ulazit" svugdje u najmanju ruku, ne bih se složio
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 14:20   #96 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,690
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
ne znam,ja znam neke dečke koji uopće ne žele jebati bilo šta a imaju prilika,i nisu smotani i svaka im čast
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 14:23   #97 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,498
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

zli svijet bi rekao da su gay
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 14:24   #98 (permalink)
Bitch

white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Znači ti misliš da npr. ja imam nekih problemčića samo zato jer nisam htio "ulazit" svugdje u najmanju ruku, ne bih se složio
ne svugde, nego nigde, dakle samo za one bez sexualnog iskustva (naravno zavisi i od godina)!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 14:26   #99 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,690
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
ne svugde, nego nigde, dakle samo za one bez sexualnog iskustva (naravno zavisi i od godina)!
eto ja sam bez sexualnog iskustva,jel bi i od mene pobjegla da si muško i jel i za mene misliš da sam smotana
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 14:41   #100 (permalink)
Bitch

Ti imas samo 19 godina, i nista nije cudno sto nemas sexualnog iskustva, i ne, naravno da ne bih pobegla da sam musko, niti mislim da si smotana!!!
Kad sam pisala odgovor, mislila sam, naravno, na muskarce mojih godina, priznaj da bi tada bilo malo cudno!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114