Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; a tada definitivno bi bilo čudno...onda se slažem s tobom. ja sam mislila da misliš na cjelokupni muš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-08, 14:43   #101 (permalink)
tvrdoglava curica foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,053
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE

a tada definitivno bi bilo čudno...onda se slažem s tobom.
ja sam mislila da misliš na cjelokupni muški rod
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 14:51   #102 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,003
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru

Ma, kakvi, izbirljiva sam ja!

Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 15:06   #103 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 416
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
jel svaki dečko može jebat kad hoće a samo je pitanje dal on želi jebat bilo šta.
nije bitna količina nego kvaliteta
da da može.
djevojku zvanu Desanka Šakić

eventualno neku damu s kolodvora ili da okrene plavi oglasnik

Ako tako gledaš onda definitivno može jebat kad hoće.

Draga moja ne mogu niti ja koji sam u vezi 7 godina jebat kad hoću - a kamoli da sam solo
ponestalo perja.
maxie je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 15:36   #104 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-08
Godina: 34
Poruka: 180
magma10 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kile007 Pogledaj Poruke
...smatram da svi muski..hetero stila...odnosno velika vecina potajice masta i zeli cure koje su na glasu kao "lake" ,,makar za jednu noc..samo sto onda radi drustva skrivaju to ili govore:.." ma daaaj ne bi je ni stapom" ..a potajice drkaju na takve...jel to istina ili mit ? misljenje je kao supak..svatko ima svoj(e)
to znaci da muskarac zeli da mu je zena u krevetu drolja, a van kreveta svetica...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 17:42   #105 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,796
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

[quote]
Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Kao prvo: Dečki vole jebat sve

[quote]
Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke

Svako oženi svoju curu koju istovremeno smatra sveticom i koja je za njega najbolja, a uz to mu pruži genijalan ručak, sexs i dom...
Dobro ženo o'š me ubit'

Citat:
....
Uopće nisam čitala, ali nekako ne mogu te preskočiti i ne citirati u čula - rekla - kazala sexualnim teorijama
Citat:
Pravi autor: tajnica Pogledaj Poruke
E da, a te mirne su sto puta gore pa si vi muški mislite
Istina. I oni muški i ženski. Jbeš osobu koja samo šuti, pravi se fin/ a i muti
Citat:
ja znam neke dečke koji uopće ne žele jebati bilo šta
Pederi

Zadnji Uredio dorina : 24-04-08 u 17:46.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 19:43   #106 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 67
kile007 se izdvaja iz mase

koja rasprava..pa nije me bilo samo 20-tak sati...i da..nemam 12 i pol godina..nego 24...a ovi ljubomorni pojedinci koji isijavaju negativnom energijom nek se drze biblije i kardinala bozanica..pa zivot je skola..a ja sam ucenik..i volim eksperimentirat..isprobavat...analizirat..secirat..i zaista uzivam u svakom trenutku..ne generaliziram nego ciljam na cure s nizim kvocijentom inteligencije koje su u zivotu citale samo tv program i cosmo..al izgledaju jeeebeno dobro..kao da su inventar nekog minhenskog bordela...priznajte da mastate o takvima a doma trpite neku maminu mazu..nevinasce ili ostrokondzu...
kile007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 20:37   #107 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 930
maja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono nešto

ne sviđa mi se što po tebi ispada da ako je cura neinteligentna i lijepa,da je odmah i drolja-kako to možeš povezivati
a i odakle znaš tko što od forumaša j**e
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 20:41   #108 (permalink)
tvrdoglava curica foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,053
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
da da može.
djevojku zvanu Desanka Šakić

eventualno neku damu s kolodvora ili da okrene plavi oglasnik

Ako tako gledaš onda definitivno može jebat kad hoće.

Draga moja ne mogu niti ja koji sam u vezi 7 godina jebat kad hoću - a kamoli da sam solo
pa može jebat svaki lik u današnje vrijeme kad hoće,ima radodajki i previše.... kojima je bitno samo da uvate koje kakvog tipa,i da imaju još 1 više na broju i onda one misle da su neke keksy mace a zapravo su obične droce.

dorina,što sam ja sad krivo rekla? nemam iskustva da,ali kažem svoje mišljenje koje se tebi zbog ne znam ni ja čega nikada ne sviđa...
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 20:46   #109 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,796
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:

dorina,što sam ja sad krivo rekla? nemam iskustva da,ali kažem svoje mišljenje koje se tebi zbog ne znam ni ja čega nikada ne sviđa...
Ništa. Sve 5.

Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 20:48   #110 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 930
maja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono neštomaja-manuela ima ono nešto

ok,ima cura koje se vole jebat sa skoro svakim,ima i takvih dečki i to je to. izjednačeno. nije lijepo da onda njih nazoveš droljama,ko da su one više "krive" od dečki. ne mogu reci ni da ih osuđujem,svatko radi što voli. njihov život
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108