| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; Kako nije kad pričaš s njima o droljama? Ne dođe netko neznancu i kaže mu ova i ova je ... |
| | #132 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE jesi siguran? ženska neka u discu vani,dobro izgleda,lik ju vidi i raspituje se okolo o njoj i ako je drolja šta će drugo reć nego drolja. glumiš sveca,100% si reko i ti za žensku da je drolja ako je drolja
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #133 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 325
![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Odrasti i ne seri. Ne poznaješ me, stoga ne radi pretpostavke o meni, to što su ti prijatelji nikakvi i generaliziraju osobe, uključujući i tebe ne znači da je svatko takav. Samo polu-osobe se bave takvim stvarima, ja to nisam. Nađi nekakve zanimacije. Citat:
Zadnji Uredio rommel~ : 24-04-08 u 23:10. | |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-08 Lokacija: neki drugi planet Godina: 24
Poruka: 9
![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Pa ljudi o čemu pišete pa sex nije ništa posebno! Sokrat ga je svrstao na ljestvici ispod srati. Ljudi griješe, jer dižu buku oko nečega u čemu nema ništa posebno. I pošto se tu stvara mit ljudi sve više i više griješe i griješe i kakve su im onda danas sutra obitelji??? -rastave, kurvanja, bljutost itd...
__________________ Sloboda se mjeri mjerom ljubavi koju smo u stanju iz nje u sebi isklesati. |
| | |
| | #136 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE a kaje..kuzit kaj vi babe jedne sam nekaj optuzivate sam ste nekaj ljubomorne..dobro a kaj vi ocete..kaj nas tj njih kaj ih stalno optuzivate..kaj vas pere osim pms-a??? drogice malo a |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE master, istina, ko da na ovom svjetu nema niš drugo osim jebanja... a za neke valjda nema ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-08 Lokacija: neki drugi planet Godina: 24
Poruka: 9
![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE pa imamo dosta problema u životu i još i da u tome griješimo?! nema smisla, napravimo nešto kako treba...
__________________ Sloboda se mjeri mjerom ljubavi koju smo u stanju iz nje u sebi isklesati. |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Ja samo želim reći: 7 ljudi trenutno prati ovu temu, ovo je 139. post, a otvorena je sinoć. Netko je dirnuo u osinje gnijezdo i sad će se lomit koplja jedno vrijeme. Već viđen scenarij na nekim drugim temama..a sa zaključcima imam dojam da se vrtimo u krug ![]() Oprostite na offtopicu.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE rommel~ čiko evo da ti curica prvo pusti jednu pjesmu,ali posebno obrati pozornost na refren... ma zar sam pogrijesio sto sam se smijao kad su mi govorili da sve su zene kurve znači i u pjesmama se za žene govori da su kurve,iako nisu sve ima jako dobrih cura.... -drugo nemoj mi govoriti da serem ako nisi gladan -treće glumiš sveca,oćemo te proglasit alozijem stepincem na forumu? 100% si reko za neke cure da su drolje ne znam zašto lažeš da nisi.... -četvro ne da mi se s tobom diskutirati. -btw ti si toliko zrel da ti zavidim na zrelosti
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.