| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; pametna si ti cura..to stoji..al fulala si pjesmu..on se smijao kad su mu govorili da sve su ... |
| | #141 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE pametna si ti cura..to stoji..al fulala si pjesmu..on se smijao kad su mu govorili da sve su zene kurve.. smijao se smijao..znaci smjesno mu je bilo.. kad bi nestao ovaj grad prekriven trnjem i travama TKO ZNA , KUDA SI OTIŠLA TKO ZNA ,ZBOG CEGA SE NE VRACAŠ TKO ZNA ,SVE PIŠE U ZVIJEZDAMA JOŠ JUCER POLJUPCIMA MI SMO SE BORILI I DODIROM SMO JEDNO DRUGOM TAJNE OTKRIVALI ŠTO SE DOGODILO GDJE JE TA KAP ŠTO JE PRELILA CAŠU , ŠTO TE NATJERALA DA ODNESEŠ SVE ŠTO SAM VOLIO , A TEBE SAM VOLIO SVE ŠTO SAM SANJAO, A TEBE SAM SANJAO MA ZAR SAM POGRIJEŠIO ŠTO SAM SE SMIJAO KAD SU MI GOVORILI DA SVE SU ŽENE KURVE KAD BI ZAUVIJEK ZASPAO OVAJ GRAD KAO U BAJCI PREKRIVEN TRNJEM I TRAVAMA SVE DOK SE TI NE VRATIŠ,A VRATIT CEŠ SE ZNAM I SVE DOK TVOJA RUKA NE DOTAKNE MOJ DLAN DO ME NE ZAGRLIŠ DOK ME NE POLJUBIŠ DOK ME NE ZAGRIJE TVOJ DAH |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE da ali ide "zar sam pogriješio što sam se smijao kad su mi govorili da sve su žene kurve" kontaš? prvo lik u to nije vjerovao pa se uvjerio ![]() bokiokica de oladi nisu sve
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #144 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]() onda trecina ide branit svoj rod i spol, trecina izbacuje svoje frustracije kaj nemaju veze s temom, a trecina je kao iznad toga, pa se kakti "zajebava", al u stilu, tak da neznaš dal govore zaozbač il ne... ( ti su najnajkul.) ps. tvoj offtopic je najpametnije kaj sam ovdje pročitala ![]()
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. | |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE ja kontam da je ženska otišla kod nekog drugog i da je nju lik volio i da su mu za nju rekli da je kurva a on nije vjerovao pa se uvjerio.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.

oladi nisu sve