Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: croabc Jesmo li onda shvatili bit. Dečki vole šarat okolo a žele doma imat vjernu ženicu koja ...

Star 26-04-08, 10:11   #181 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE

Citat:
Pravi autor: croabc Pogledaj Poruke
Jesmo li onda shvatili bit. Dečki vole šarat okolo a žele doma imat vjernu ženicu koja će im kuhat, prat i odgajat djecu.
Shvatili, al' malo sutra, ako hoce tako, evo mu ga
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 12:55   #182 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,103
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Drolja guta
Svetica samo hand job

Drolja anal
Svetica samo u cupi

Drolja voli doggy
Svetica samo misionarski

Nesto sto meni pada na pamet da bi neciji mozak to mogao razlikovati na takav način

A što su i kako se nazivaju onda muškarci, koji jebu te drolje i/ili svetice

Ženu nazivati droljom je ispod svakog nivoa

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 13:38   #183 (permalink)
......

white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Zovu se droljojepci i pickolisci della putana!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 13:47   #184 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika SuperHabarDabar

Datum registracije: 14-06-06
Poruka: 361
SuperHabarDabar se izdvaja iz maseSuperHabarDabar se izdvaja iz mase

Nemojte se ljutit na mene....

Ali nazivat zenu droljom je krajnje podlo, neukusno i nikako primjereno u normalnom civiliziranom drustvu.

Svi se mi veselimo sexu i svi mi zelimo da nam zena (djevojka ) priusti SVE moguce vezano uz sex.
Zbog toga je drolja ?
Nije....
Zbog toga joj se divim.Zbog toga ju volim.
Supruga mi ispunjava sve moje zelje. (srecom nisam nastran)
Ja to postujem.
S druge strane....
Ja se trudim ispuniti ama bas sve sto trazi od mene.

Odlicno kuha, strasno uredna, vrlo zanimljiva u razgovorima....bilo koje vrste...odlicna u sex-u....izvrstan prijatelj.

To ju cini savrsenom za mene.
Meni dovoljno
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 13:48   #185 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,839
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Zašto bi se itko ljutio? Pa dobro si reko.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 15:06   #186 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,237
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

ni meni se ne sviđa izraz drolja,to sam čak i objašnjavala,ali sam ga upotijebila nažalost,nije mi se dalo objašnjavati po drugi put da ja to ne bih tako nazvala
maja-manuela je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 15:09   #187 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Zašto se meni čini da naslov implicira da muškarci žene cure koje im je mrsko jebati... i od kud nekome ta ideja??
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 15:56   #188 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,237
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

pa i ja kažem da to nije točno,čudna ideja
maja-manuela je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-08, 22:07   #189 (permalink)
......

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Zašto se meni čini da naslov implicira da muškarci žene cure koje im je mrsko jebati... i od kud nekome ta ideja??
i ja se pitam...
Odgovori sa citatom
Star 28-04-08, 11:11   #190 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 69
kile007 se izdvaja iz mase

naslov implicira da bi ti kao persona zvana _ARIS_ u setnji sa voljenom curom dok ju drzis za ruku...slagao kad bi prosla neka fuuul jebozovna ljadro....ono da joj kurac viri iz ociju...i tvoja te draga pita : " ...Nije valjda da te takve pale ? .."
...a ti ces kao sv. Petar zanijekati ...a duboko u sebi znas da bi je maznuo kao i svaki pravi muskarac..jer to ti je u genima...osim ako si Modni macak ili takav neki kvazi man
kile007 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113