| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: visio mislim da lažeš.., ti i on ste iznimke... Ne mora da znaci, ima nas jos! ... |
| | #223 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE U prošli petak sam upoznao jednu curu iz ZG-a i onako, fufasta je. Pička do minice (ne minica do p), sise izbacila...Bila je sa nama u društvu. Pa stvarno bi izjebao i to pošteno. Tukao bi je i jebo...stvarno da. Ne mislim ono doslovno tukao... nego "kažnjavao". Ali da bi hodao sa njom ili ženio se - niikada. Naravno da nisu sve žene takve, ni približno, ali prreviše je danas fufica i droljice koje "guše" normalne cure.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #225 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Dobro je kad si kurva,..........ali samo za svog muskarca!!! Da li su svi muski kurve??? Diskutabilno, ali ima i vernih definitivno!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #226 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE ja mislim da su sve zene... zene jos gore ![]() a volim jebat svetice, kurve cesto imaju spolne bolesti ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #227 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE i muški su kurve,veće neg žene... najjača spika mi je kad tip izjebe pol grada ond je on kao neka manga a kad se cura jebe ona je kurva ![]() žene su žene,žene su naj naj naj haha
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #228 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE eto ti ih ![]() pa se zadovolji s njima ![]() onda cemo vidit jesu li naj naj ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:16.

haha