| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; ofc... |
| | #232 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE A ipak ih delis na svetice i kurve?! ![]() Citat:
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #233 (permalink) |
| The Eye | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE naravno uvik se mi slozimo ![]() , eto sto je pametna zenska ![]() moja koky ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #235 (permalink) |
| fear of the dark | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE "nije lako bit svetica i kurva,sve po potrebi" visio,da se svakog preveslat ako nema dovoljno klikera u glavi ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #236 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Daj jebote, filozofirate. Treba sve jebat i dobro. Kakve djevice, drolje, kulturne - jel pica odjednom ima neku deklaraciju na kojoj piše "Ja sam droljasta pica" "Ja sam pica koja sam imala samo jednog dečka ali me guzio dan i noć ali sam očuvana" ili postoji samo "pica mamilica" i dobro. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #238 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,371
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #240 (permalink) | |
| The Eye | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]() jedna je imala sunce tetovirano na guzici... to ti dodje ka da ju jebes u suton... romantika prije svega ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.

, eto sto je pametna zenska