| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 malik je jebač,nema šta Ma kakav jebač ali filozofirate pa sam morao uletit.... |
| | #242 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
Kako je to lijepio vidjeti kako neka osoba odrasta na forumu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #243 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,135
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE viš' ti to oggy.... naša škola ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #244 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]() 'pica mamilica' ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #245 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE ma znam ja da ti voliš uljetati Citat:
![]() neka osoba odrasta na forumu ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #246 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #248 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Imam 23. I jesam i nisam. Vi ste stariji od mene ali svi se slažemo "Tko bira - masturbira" ![]() I to je tako. Uvjerih se sam. Žuljevi na desnoj ruci a kita mi bila sva u muci.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #249 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE hahah,jesi ti koju pićoku ilovio na forumu,odvuko ju na pm i zatim ju onako slasno iskarao?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.