| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; eto gluposti!!!!!! uvjek me zivcira ovakova dioba djevojaka zasto je cura koja voli sex drolja? mi muski volimo sex i ... |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE eto gluposti!!!!!! uvjek me zivcira ovakova dioba djevojaka zasto je cura koja voli sex drolja? mi muski volimo sex i jedva cekamo da niđe neka istomisljenica i sad idemo na bit svega mi muski maznemo takih u zivotu desetak dvadesetak kako ko pa onda smo i mi drolje
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE drolje su jedno 70 posto njih... tj vrlo brzo to postanu 30 posto je njih svetica tj časnih sestara znas kad ti naleti takva istomisljenica? kad je ti oboris nogu... nije ona istomisljenica sve dok je ti ne napalis... |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 363
![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
sto se tice svetica,mislim da ih jedino ima u casnama a i tamo su rijetke,bome svaka cast onome koji dobije od casne jer mora da se taj stvarno borio!
__________________ ...u raju je lijepo...ali u paklu je ekipa... AMD Athlon 64 X2 5200+ 2x 2.71GHz/4GB DDR2 Kingston/GeForce 8600GTS 256MB GDDR3/HDD 820GB | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,405
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]() ovo je slično nekim drugim temama, i malo mi izgleda ko prelijevanje iz šupljeg u prazno pričat o ovome, opet... Naravno da svi vole malo bezobrazluka ponekad, hehe, neki malo i češće, i da dečki pričaju da bi ovu ili onu, jooj kako bih je... lalalala, pa nije valjda da im vjerujete, šta bi joj??? Sex na ex, pa ajde brate mili ako te to pali, ali ih većina posustane (ako smije doduše od ''pritiska'' okoline iliti ekipe nazočne). Ali baš da žele ženiti svetice, hm, preformulirala bih to u ''žele ženiti one koje djeluju kao svetice'', a sad iza 4 zida, ta nećeš se snimat pa da te uhvate u laži hahaha... | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]() Ja ne kuzim zbog cega je neka curka drolja ako se sevila sa više frajera? to sto ima više šansi za sevu od frajera ju ne cini droljom nego sretnicom
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE eto stara iskusnjara je rekla svoje i to jos jednom potpuno tocno
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Oggy ti si legenda ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE onda nađeš ženu koja je svetica vani...a u krevetu samo tvoja drolja.....
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 363
![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE ma da,a zasto se onda svaka jada nakon par godina kao kakva je bila? vidi i sama da nije u redu da se karala okolo al tek nakon pun kurac! a ti bi ka zenio neku koja se jebala sa pedesetak pa dok seces gradom sa njom i naletis na nekog njezinog bivseg jebaca a on ti se smije jer zna sto joj je on radio i vidi da si ju ti na kraju ozenio? samo ajd jos nije toliki bed kaj je njih par pa mozda ih i nikad ne sretnes al eto nek ih je vise pa ti svaki dan sretni jednog,nebi ti bilo glupo?
__________________ ...u raju je lijepo...ali u paklu je ekipa... AMD Athlon 64 X2 5200+ 2x 2.71GHz/4GB DDR2 Kingston/GeForce 8600GTS 256MB GDDR3/HDD 820GB |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks |
« EURO 2008 - Zgodne navijačice
|
Kada bi postojala emisija sex sa zvijezdama , koga bi htijeli vidjeti u njoj »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:45.