Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; eto gluposti!!!!!! uvjek me zivcira ovakova dioba djevojaka zasto je cura koja voli sex drolja? mi muski volimo sex i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-08, 09:05   #31 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE

eto gluposti!!!!!!
uvjek me zivcira ovakova dioba djevojaka
zasto je cura koja voli sex drolja?

mi muski volimo sex i jedva cekamo da niđe neka istomisljenica i sad idemo na bit svega mi muski maznemo takih u zivotu desetak dvadesetak kako ko
pa onda smo i mi drolje
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:19   #32 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

drolje su jedno 70 posto njih... tj vrlo brzo to postanu
30 posto je njih svetica tj časnih sestara

znas kad ti naleti takva istomisljenica? kad je ti oboris nogu... nije ona istomisljenica sve dok je ti ne napalis...
mafijas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:20   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 363
vacs se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Morpheus Pogledaj Poruke
eto gluposti!!!!!!
uvjek me zivcira ovakova dioba djevojaka
zasto je cura koja voli sex drolja?

mi muski volimo sex i jedva cekamo da niđe neka istomisljenica i sad idemo na bit svega mi muski maznemo takih u zivotu desetak dvadesetak kako ko
pa onda smo i mi drolje
a je,al dok muski maznu desetak dvadesetak one ga dobiju od pedesetak! uz to one su one koje odreduju oce bit sexa ili ne,muski su uvijek za al ak one ne zele onda nista od seksa tak da sa sto vise njih spavala to je veca drolja jer je ona ta koja je to mogla sprijeciti a nije tak da muski ne mogu bit drolje jer nisu oni krivi sta su bili na pravom mjestu u pravo vrijeme!

sto se tice svetica,mislim da ih jedino ima u casnama a i tamo su rijetke,bome svaka cast onome koji dobije od casne jer mora da se taj stvarno borio!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:29   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,405
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: kile007 Pogledaj Poruke
...smatram da svi muski..hetero stila...odnosno velika vecina potajice masta i zeli cure koje su na glasu kao "lake" ,,makar za jednu noc..samo sto onda radi drustva skrivaju to ili govore:.." ma daaaj ne bi je ni stapom" ..a potajice drkaju na takve...jel to istina ili mit ? misljenje je kao supak..svatko ima svoj(e)
Kile, Kile, opet ti u bezobrazim temama

ovo je slično nekim drugim temama, i malo mi izgleda ko prelijevanje iz šupljeg u prazno pričat o ovome, opet...

Naravno da svi vole malo bezobrazluka ponekad, hehe, neki malo i češće, i da dečki pričaju da bi ovu ili onu, jooj kako bih je... lalalala, pa nije valjda da im vjerujete, šta bi joj??? Sex na ex, pa ajde brate mili ako te to pali, ali ih većina posustane (ako smije doduše od ''pritiska'' okoline iliti ekipe nazočne).
Ali baš da žele ženiti svetice, hm, preformulirala bih to u ''žele ženiti one koje djeluju kao svetice'', a sad iza 4 zida, ta nećeš se snimat pa da te uhvate u laži hahaha...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:32   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,666
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
a je,al dok muski maznu desetak dvadesetak one ga dobiju od pedesetak! uz to one su one koje odreduju oce bit sexa ili ne,muski su uvijek za al ak one ne zele onda nista od seksa tak da sa sto vise njih spavala to je veca drolja jer je ona ta koja je to mogla sprijeciti a nije tak da muski ne mogu bit drolje jer nisu oni krivi sta su bili na pravom mjestu u pravo vrijeme!
A?
Ja ne kuzim zbog cega je neka curka drolja ako se sevila sa više frajera? to sto ima više šansi za sevu od frajera ju ne cini droljom nego sretnicom
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:35   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

eto stara iskusnjara je rekla svoje i to jos jednom potpuno tocno
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:35   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 3,666
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Morpheus Pogledaj Poruke
eto stara iskusnjara je rekla svoje i to jos jednom potpuno tocno
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:36   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,053
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Oggy ti si legenda
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:38   #39 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 3,771
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

onda nađeš ženu koja je svetica vani...a u krevetu samo tvoja drolja.....
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:40   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 363
vacs se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
A?
Ja ne kuzim zbog cega je neka curka drolja ako se sevila sa više frajera? to sto ima više šansi za sevu od frajera ju ne cini droljom nego sretnicom
ma da,a zasto se onda svaka jada nakon par godina kao kakva je bila? vidi i sama da nije u redu da se karala okolo al tek nakon pun kurac! a ti bi ka zenio neku koja se jebala sa pedesetak pa dok seces gradom sa njom i naletis na nekog njezinog bivseg jebaca a on ti se smije jer zna sto joj je on radio i vidi da si ju ti na kraju ozenio? samo ajd jos nije toliki bed kaj je njih par pa mozda ih i nikad ne sretnes al eto nek ih je vise pa ti svaki dan sretni jednog,nebi ti bilo glupo?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108