| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vacs ma da,a zasto se onda svaka jada nakon par godina kao kakva je bila? vidi ... |
| | #41 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
A ako ti je rekla da je klasna jebačica zbog prirodnog talenta, a ne zbog iskustva onda imaš problem jer imas lažljivicu za ženu...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE pa o tome ti pricam,zato ju neces htijeti zeniti! a definiraj sto je tebi potencijalna jebaljka jer koliko vidim koristis to kao drugi izraz za drolju jer inace nebi naveo u odgovoru na moj post!
__________________ ...u raju je lijepo...ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Stara stvar, muškarcu su potrebne 3 žene; jedna glupa koja ne pita puno ali se odlično jebe, druga koja ne pita puna ali odlično kuha i treća koja savršeno izgleda a k tome je još i pametna da je izvodiš na poslovne sastanke i pokazuješ ko stoku na sajmu pred svojim frendovima!!!! Dobro je moj stari govorio - "ako tražiš curu za krevet najebo si sine, ali ako tražiš ženu za kuću, sexs ti neće biti nešto, ali ćeš imati ženu!!!! Pa dečki znam da bi svi ono prvo, ali šta vam je bolje žena ili pička u krevet?????
__________________ |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
Jebaljka - cura koja voli seks i to u pozitivnom smislu i to za tebe i nju. Drolja - nesto negativno samo zato što se iskoristava ono što joj je priroda dala.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #46 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
tata ti je malo ''demode'' , ima danas cura kao nescaffe- 3 u 1 (mislim na karekterne osobine, a ne na neki praktični dio koji će možda preverznjacima pasti na pamet )Citat:
![]() Zadnji Uredio Agness : 24-04-08 u 10:02. | ||
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Kao prvo: Dečki vole jebat sve ![]() Drolja nije netko tko se lijepo sredi, obuče, ima štiklice, minicu i to... Drolja se zna šta je pa nemojmo previše o tome... Drolju ševe frajeri samo kad plate sex i kad nemaju ništa drugo za pod jajca... Svako oženi svoju curu koju istovremeno smatra sveticom i koja je za njega najbolja, a uz to mu pruži genijalan ručak, sexs i dom... Pa sad mislim da ne trebamo govoriti dalje jer bismo dalje raspravljali o ukusima ko kakvu žensku voli... |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Dada has spoken. Case closed ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:31.

, ima danas cura kao nescaffe- 3 u 1 (mislim na karekterne osobine, a ne na neki praktični dio koji će možda preverznjacima pasti na pamet