Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vacs ma da,a zasto se onda svaka jada nakon par godina kao kakva je bila? vidi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-08, 09:43   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,950
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE

Citat:
Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
ma da,a zasto se onda svaka jada nakon par godina kao kakva je bila? vidi i sama da nije u redu da se karala okolo al tek nakon pun kurac! a ti bi ka zenio neku koja se jebala sa pedesetak pa dok seces gradom sa njom i naletis na nekog njezinog bivseg jebaca a on ti se smije jer zna sto joj je on radio i vidi da si ju ti na kraju ozenio? samo ajd jos nije toliki bed kaj je njih par pa mozda ih i nikad ne sretnes al eto nek ih je vise pa ti svaki dan sretni jednog,nebi ti bilo glupo?
Pa bilo bi glupo da je ti nemas pojma o tome, a cisto sumnjam da neces imati pojma o tome jer kako si onda naletio na nju ako nisi kao potencijalnu jebaljku.
A ako ti je rekla da je klasna jebačica zbog prirodnog talenta, a ne zbog iskustva onda imaš problem jer imas lažljivicu za ženu...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:43   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
onda nađeš ženu koja je svetica vani...a u krevetu samo tvoja drolja.....
sjedi, 5
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:48   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-07
Godina: 19
Poruka: 592
vacs se izdvaja iz masevacs se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku vacs

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Pa bilo bi glupo da je ti nemas pojma o tome, a cisto sumnjam da neces imati pojma o tome jer kako si onda naletio na nju ako nisi kao potencijalnu jebaljku.
pa o tome ti pricam,zato ju neces htijeti zeniti! a definiraj sto je tebi potencijalna jebaljka jer koliko vidim koristis to kao drugi izraz za drolju jer inace nebi naveo u odgovoru na moj post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:54   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Stara stvar, muškarcu su potrebne 3 žene; jedna glupa koja ne pita puno ali se odlično jebe, druga koja ne pita puna ali odlično kuha i treća koja savršeno izgleda a k tome je još i pametna da je izvodiš na poslovne sastanke i pokazuješ ko stoku na sajmu pred svojim frendovima!!!!

Dobro je moj stari govorio - "ako tražiš curu za krevet najebo si sine, ali ako tražiš ženu za kuću, sexs ti neće biti nešto, ali ćeš imati ženu!!!!

Pa dečki znam da bi svi ono prvo, ali šta vam je bolje žena ili pička u krevet?????
Star 24-04-08, 09:56   #45 (permalink)
Akademik Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
pa o tome ti pricam,zato ju neces htijeti zeniti! a definiraj sto je tebi potencijalna jebaljka jer koliko vidim koristis to kao drugi izraz za drolju jer inace nebi naveo u odgovoru na moj post!
Nisam rekao da ju neću ženiti...
Jebaljka - cura koja voli seks i to u pozitivnom smislu i to za tebe i nju.
Drolja - nesto negativno samo zato što se iskoristava ono što joj je priroda dala.
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:57   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Stara stvar, muškarcu su potrebne 3 žene; jedna glupa koja ne pita puno ali se odlično jebe, druga koja ne pita puna ali odlično kuha i treća koja savršeno izgleda a k tome je još i pametna da je izvodiš na poslovne sastanke i pokazuješ ko stoku na sajmu pred svojim frendovima!!!!
i naravno, budno paziti u svakom trenutku da se njih 3 ne sretnu...

tata ti je malo ''demode'' , ima danas cura kao nescaffe- 3 u 1 (mislim na karekterne osobine, a ne na neki praktični dio koji će možda preverznjacima pasti na pamet )

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Dobro je moj stari govorio - "ako tražiš curu za krevet najebo si sine, ali ako tražiš ženu za kuću, sexs ti neće biti nešto, ali ćeš imati ženu!!!!
misliš ovo je tata rekao? znam čitat, čak znam i ćirilicu...

Zadnji Uredio Agness : 24-04-08 u 10:02.
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 09:59   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Tata je rekao ovo drugo, ovo prvo je nešto prastaro!!!
Star 24-04-08, 10:23   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,310
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Kao prvo: Dečki vole jebat sve

Drolja nije netko tko se lijepo sredi, obuče, ima štiklice, minicu i to...

Drolja se zna šta je pa nemojmo previše o tome...
Drolju ševe frajeri samo kad plate sex i kad nemaju ništa drugo za pod jajca...

Svako oženi svoju curu koju istovremeno smatra sveticom i koja je za njega najbolja, a uz to mu pruži genijalan ručak, sexs i dom...

Pa sad mislim da ne trebamo govoriti dalje jer bismo dalje raspravljali o ukusima ko kakvu žensku voli...

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 10:28   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Dada has spoken. Case closed
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 10:44   #50 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 225
mafijas

sad sam se sjetio: drolja je ona koja bi se hebala a da ne ude? he he

ona se smatra sveticom
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113