Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; drolja - ona koja daje samo mužu/dečku droljetina - koja daje mužu/dečku i ljubavniku prokleta drolja - daje svima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-08, 10:49   #51 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,771
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar
Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE

drolja - ona koja daje samo mužu/dečku

droljetina - koja daje mužu/dečku i ljubavniku

prokleta drolja - daje svima osim meni
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 10:57   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

bedasto mi je opce komentirat ovu generalizaciju cije spominjanje i objasnjenje smo prolazili i prolazili i nismo dosli do nekog pametnog i vjerodostojnog zakljucka....žnj....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 10:59   #53 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
bedasto mi je opce komentirat ovu generalizaciju cije spominjanje i objasnjenje smo prolazili i prolazili i nismo dosli do nekog pametnog i vjerodostojnog zakljucka....žnj....
u ja jesam. samo za seks, ostalo me kod tebe curo ama bas nista ne zanima... ako te naplim vise samo reci idem ja dalje... a ti se misli sta ces
mafijas je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 11:00   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Drolja guta
Svetica samo hand job

Drolja anal
Svetica samo u cupi

Drolja voli doggy
Svetica samo misionarski

Nesto sto meni pada na pamet da bi neciji mozak to mogao razlikovati na takav način
a-a oggy, pa kak to ne znas.. drolja je ona koja ti NE DA, a svetica je ona koja ti DA

Citat:
Pravi autor: Morpheus Pogledaj Poruke
eto gluposti!!!!!!
uvjek me zivcira ovakova dioba djevojaka
zasto je cura koja voli sex drolja?
ako je to definicija "drolje" onda ta rijec IMHO niti nije UVREDA.. sex moze voljeti i osoba koja ima samo jednog stalnog partnera.. i po toj definiciji sam i ja drolja

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
drolja - ona koja daje samo mužu/dečku

droljetina - koja daje mužu/dečku i ljubavniku

prokleta drolja - daje svima osim meni
Star 24-04-08, 11:17   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 366
vacs se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Drolju ševe frajeri samo kad plate sex i kad nemaju ništa drugo za pod jajca...
a sto su onda kurve ak za drolje trebas placati? kurve su one koje su prisiljene uzimati pare za sex da bi imale od cega zivjeti,po meni je bolje biti kurva nego drolja!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 11:20   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ja mislim da smo svi ostali izgubljeni u prijevodu
Jel drolja stanje uma ili zanimanje?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 11:22   #57 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 366
vacs se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ja mislim da smo svi ostali izgubljeni u prijevodu
Jel drolja stanje uma ili zanimanje?
ovisi kako uzmes,ako se cura voli ponasati ka drolja onda bi mogli rec da joj je to i zanimanje!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 12:08   #58 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,236
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: kile007 Pogledaj Poruke
...smatram da svi muski..hetero stila...odnosno velika vecina potajice masta i zeli cure koje su na glasu kao "lake" ,,makar za jednu noc..samo sto onda radi drustva skrivaju to ili govore:.." ma daaaj ne bi je ni stapom" ..a potajice drkaju na takve...jel to istina ili mit ? misljenje je kao supak..svatko ima svoj(e)
dečki vole karat drolje zato jel se oko njih ne moraju trudit i zato jel njih odma ubodu pa odu, zato jel su te drolje radodajke,i s njima mogu raditi šta požele,mogu ih sirovo jebat,iživljavat se na njima-jebat ih sam tak da se ižive,da svrše,da izjebu jednu više...
ali ipak mislim da ti dotični dečki više vole karat neku curu koja nije drolja,može biti "svetica" a puno bolja u krevetu od neke kurve koja ima čitavi radni staž iza sebe.
da,mislim da vole ženit svetice,jel koji bi muški poželio oženiti kurvu koju je cijeli grad pregazio?ma kako god ona izgledala-kurva je kurva,i to joj je velika mana... jednog dana da se npr ožene mu ta "kurva" može nekim slučajom zatrudnit i rodit dijete,kad budu šetali baby,ljudi mogu upirati prstom i govoriti tom djetetu "tvoju mamu su svi jebali" "tvoja mama je bila kao pikado-svi su gađali u nju" ....
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 12:18   #59 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Upravo tako, mislim da je baš to bit ove teme. Mnoge cure imaju "burnu" mladost, kao ono, ispucaj se dok si mlad, pa neke cure u tome malo i pretjeraju a kasnije kad se smire i udaju, iza sebe su ostavile pozamašan opus . I sad možemo o njima govorit kao o droljama, ali ja se radije ne bih tako izrazio, netko je već rekao da se ne može sve gledat crno ili bijelo. Dečki se ponašaju na sličan način, ali jednostavno nije isto kad pola frajera u gradu kaže tom djetetu (malo karikiramo, naravno) "ej, jebo sam tvoju mamu", nego kad cure kažu "ej, bila sam s tvojim tatom". Jednostavno nije isto. A naslov teme je istinit, ali opet, nisu svi dečki takvi . ja npr. nikad ne bih bio s nekom curom koja ima "reputaciju"
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 12:21   #60 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,236
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

a ja npr ne bi bila s tipom koji je izjebo pol grada... što manje to bolje.... i za mene lik koji svako malo jebe neku drugu uopće nije neki uuuuuuuuuu frajer, prije bi me privuko neki koji ne jebe neg taj koji jebe i još se hvali s tim
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108