| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; upsss,my bad zajebala sam se za nick... a dobro zna se na kog sam mislila... ja znam takvih previš... |
| | #71 (permalink) |
| Banned | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE upsss,my bad zajebala sam se za nick... a dobro zna se na kog sam mislila... ja znam takvih previše,koje se jebu di i s kim stignu i ne svačam te muške koji ih jebu,jel jebu rupu u koju su svi klinove zabijali a onda to više nije rupa nego duga uvala u kojoj se njegov morki krastavac totalka izgubi ![]() |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE ![]() ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #73 (permalink) | ||||||
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Hmm,... Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Tako je lako postati drolja! A podrazumeva se i da cu se naglo prolepsati i biti tri puta izazovnija, ma za Playboy!!! ![]() Sve u svemu... Citat:
![]() Citat:
i tacno!!!Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | ||||||
| | |
| | #74 (permalink) |
| Banned | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE da,to mi je najjače kad čujem "ona koje nose suknjice,hlačice,štiklice one su kurve i nisu pristojne i ozbiljne cure za ozbiljnu vezu" ma de strašno,to je najveći proser kad čujem da muški a i neke ženske komentiraju,.ja se volim obuć izazovno,ali da mi ništa ne ispada van-pa sam 100 puta ozbiljnija i pristojnija neg neke koje su do grla zakopčane i koje po ljeti na plus 50 nose skafandere... |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Ništa cure onda moramo promjenit obleku, ni slučajno više suknjice, štikle i slično. ![]() ![]() Od sada nosim samo skafander i neke vreće na sebi... ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,293
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
| |
| | |
| | #79 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE E da, a te mirne su sto puta gore pa si vi muški mislite ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #80 (permalink) |
| Banned | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE tajnice potpisujem,primjer,kad sam išla u osnovnu u mom razredu su bile cure koje su govorile "ti nosiš tange,to je fuj,ja neću nikad" "ti imaš dečka,kako možeš,ja ne bi mogla" i tako ja bila s svojim dečkom 2 godine,i došle one u srednju počele se jebavat na veliko di stignu i ko ih stigne,počele se šminkat,tange nosit,i sve to što su govorile da neće,izmjenile 92384 likova i danas se o njima priča da su kurvetine... a glumile su svetice. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.