| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 a ja npr ne bi bila s tipom koji je izjebo pol grada... što manje to ... |
| | #81 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]() meni je vise od 10 previse. ali dobro, mozda je to zato jer ja nemam neki broj za pohvalit se kolicinom partnera, pa ne zelim ni da moj decko ima kolekciju trofeja iza mene..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]() Još malo pa ako nisi u vrtiću dala susjednom klincu da ti gleda pod suknjicu si deklarirana kasnija fuksa sa prknom neosjetljivim na duguljaste predmete obujma manjeg od 10 cm? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
| | #84 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
![]() Citat:
a pa tog sam se sjetila pa sam uzela kao primjer,a bilo ih je i u srednjoj koje su bile mirne curice a zapravo velike fufice...lpk-šta je tu zanimljivo? ne kontam,
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
| | #85 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE uhh da nema ni jednu.. to ne.. ne bum ja bila uciteljica ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
A to sto selo priča - ma neka priča koga jebe. Zao im je što nisu oni umočili u taj isti muf željan kurca, a vlasnice ostalih mufova su zavidne sto su ti isti kurci umakali u njen muf, a ne u njihov. e sad sam se i ja izgubio šta sam htio reč... ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE osobno ja ne bi nikad bila zavidna na ženske koje redovito primaju raznorazne kurčeve. bolje primit jednog ali vrijednog nego sto bezvrijednih,
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: DEČKI VOLE JEBAT "DROLJE", A ŽENIT SVETICE Citat:
nije bitna količina nego kvaliteta
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, istina, mit, navike, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:12.

Gdje povlačiš liniju? Koliko je trebao jebat da bi bio ok?

a pa tog sam se sjetila pa sam uzela kao primjer,a bilo ih je i u srednjoj koje su bile mirne curice a zapravo velike fufice...