| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi dijete u Društvo forumu; ....a nitko od vas se ne bi bar zapitao jel to vase dijete....svi odma udri po prosidbi, zenidbi....... |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: dijete ....a nitko od vas se ne bi bar zapitao jel to vase dijete....svi odma udri po prosidbi, zenidbi....![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dijete Citat:
![]() ja san genetski modificiran. moja sperma sadrži spremicid tako da san miran ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dijete Bio bi sretan.. Ako cura želi bebu, nema problema ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: dijete to mi ovih dana baš na pameti... tj, prijateljica je možda trudna, i ćeka sutrašnji pregled da bi saznala. i tak su ona i ovaj njen prićali..i on reko da bi je prisilio da pobaci... ![]()
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 110
![]() | Re: dijete znam tipa, ima 19. rodila mu zenska kad je imao 18. presretan je bio. i dan danas je "najsretniji na svijetu". kad bi meni zenska rekla da je trudna, pozelio bi samo da preko noci postanem glup ko on. i da se nikad ne opametim. sve ovisi o godinama. sto ranije vise ti planova poremeti u zivotu (hvala bogu). al ako se dogodi treba se bas znat nosit s tim. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.