Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi dijete u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 prvo je izljubija, onda zaprosija, a posli se zapija ot.naravno da bi bio sretan iako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-04-08, 12:38   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: dijete

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
prvo je izljubija, onda zaprosija, a posli se zapija

ot.naravno da bi bio sretan iako sam još premlad da bi postao tata,al nebi se bunio da se to i sad u ovim godinama dogodi

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 12:38   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,055
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

O pa Sniješko ti si tu....
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 12:41   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi

ej ej šta ima,šta se radi? a jbg crko mi komp(napajanje) pa nisam mogao dolaziti ovih dana

Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 12:47   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,055
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Ma ništ evo sve po starom...Dobro dok ti je samo komp crko

So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 12:51   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: tajnica Pogledaj Poruke
Dobro dok ti je samo komp crko

ono drugo radi ko ludo

Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 10:55   #26 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: BeLlY_DaNcEr Pogledaj Poruke
to mi ovih dana baš na pameti...
tj, prijateljica je možda trudna, i ćeka sutrašnji pregled da bi saznala.
i tak su ona i ovaj njen prićali..i on reko da bi je prisilio da pobaci...

Eto, kontam da ti je i frendica tvojih godina, i sta? To dete joj moze poremetiti niz planova, njemu takodje, decko nece da snosi odgovornost, uzas!!!! Mladi, ne misle na posledice... Ne razmisljaju o zastiti... Shvatam ja da strast povuce, prevlada, ali... Svi mi nekad rizikujemo, a nijedna zastita nije 100% pouzdana, ali kad se coveku i desi, bar je formirana licnost, moze se brinuti o tom detetu, tj. ne moze ti unistiti neke zivotne planove toliko kao sa 17.

Iskreno se nadam da ti prijateljica nije trudna,...jos sa takvim deckom..., mada i njega u neku ruku razumem, ali prisilio...
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 15:31   #27 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika BeLlY_DaNcEr

Datum registracije: 17-02-08
Godina: 18
Poruka: 422
BeLlY_DaNcEr se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
[/b]

Eto, kontam da ti je i frendica tvojih godina, i sta? To dete joj moze poremetiti niz planova, njemu takodje, decko nece da snosi odgovornost, uzas!!!! Mladi, ne misle na posledice... Ne razmisljaju o zastiti... Shvatam ja da strast povuce, prevlada, ali... Svi mi nekad rizikujemo, a nijedna zastita nije 100% pouzdana, ali kad se coveku i desi, bar je formirana licnost, moze se brinuti o tom detetu, tj. ne moze ti unistiti neke zivotne planove toliko kao sa 17.

Iskreno se nadam da ti prijateljica nije trudna,...jos sa takvim deckom..., mada i njega u neku ruku razumem, ali prisilio...

ona će uskoro biti 20godina. on je 22. o tome ja prićam...
nije trudna, hvala bogu, jer uz njega....on je takav, da bi bilo što napravio samo da pobaci.....užas!!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 15:43   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ja sam sa svojim pricala o tome,jer je bila mogucnost da.. znate
e pa mi je rekao dabi bio malo sokiran,a li da bi naravno odgojili to malo stvorenje bas kako treba
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 15:56   #29 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika BeLlY_DaNcEr

Datum registracije: 17-02-08
Godina: 18
Poruka: 422
BeLlY_DaNcEr se izdvaja iz mase

pa, kada je bila ta situacija sa legicom,i ja sam pričala sa svojim o tome, što ako bi se dogodilo...?!- i rekao je da mu ne bi bilo bš naj ugodnije(zbog toga što imamo 17god, i to..), ali da me nebi ni našto silijo, neg bi pričali,i svaka odluka bi bila na meni.
a ono..ja kakva sam, nebih htjela ni čuti za pobačaj....
ma, samo treba koristiti zaštitu, ako se ništa ne planira...
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 15:57   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Poruka: 452
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

da se sad desi, najveći problem bi bio saopćit svima: čitaj starcima. Ali ipak bi pričekala još koju godinicu, tj.5 kad se nadam završit s faksom, on isto. Navijam za sve s poslom i osobom koju vole da im se posreći!!! I za ovdje prisutnog koji bi : je izljubija, zaprosija i zapija se!
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111