| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi dijete u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 prvo je izljubija, onda zaprosija, a posli se zapija ot.naravno da bi bio sretan iako ... |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dijete ot.naravno da bi bio sretan iako sam još premlad da bi postao tata,al nebi se bunio da se to i sad u ovim godinama dogodi ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dijete O pa Sniješko ti si tu.... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dijete Ma ništ evo sve po starom...Dobro dok ti je samo komp crko ![]() ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dijete Citat:
Eto, kontam da ti je i frendica tvojih godina, i sta? To dete joj moze poremetiti niz planova, njemu takodje, decko nece da snosi odgovornost, uzas!!!! Mladi, ne misle na posledice... Ne razmisljaju o zastiti... Shvatam ja da strast povuce, prevlada, ali... Svi mi nekad rizikujemo, a nijedna zastita nije 100% pouzdana, ali kad se coveku i desi, bar je formirana licnost, moze se brinuti o tom detetu, tj. ne moze ti unistiti neke zivotne planove toliko kao sa 17.Iskreno se nadam da ti prijateljica nije trudna,...jos sa takvim deckom... , mada i njega u neku ruku razumem, ali prisilio... ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: dijete Citat:
ona će uskoro biti 20godina. on je 22. o tome ja prićam... nije trudna, hvala bogu, jer uz njega....on je takav, da bi bilo što napravio samo da pobaci.....užas!!!!!!! ![]()
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dijete ja sam sa svojim pricala o tome,jer je bila mogucnost da.. znate ![]() e pa mi je rekao dabi bio malo sokiran,a li da bi naravno odgojili to malo stvorenje bas kako treba ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: dijete pa, kada je bila ta situacija sa legicom,i ja sam pričala sa svojim o tome, što ako bi se dogodilo...?!- i rekao je da mu ne bi bilo bš naj ugodnije(zbog toga što imamo 17god, i to..), ali da me nebi ni našto silijo, neg bi pričali,i svaka odluka bi bila na meni. a ono..ja kakva sam, nebih htjela ni čuti za pobačaj.... ma, samo treba koristiti zaštitu, ako se ništa ne planira...
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: dijete da se sad desi, najveći problem bi bio saopćit svima: čitaj starcima. Ali ipak bi pričekala još koju godinicu, tj.5 kad se nadam završit s faksom, on isto. Navijam za sve s poslom i osobom koju vole da im se posreći!!! I za ovdje prisutnog koji bi : je izljubija, zaprosija i zapija se! ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:20.

šta ima,šta se radi? a jbg crko mi komp(napajanje) pa nisam mogao dolaziti ovih dana

bas kako treba