| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Dillema u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Datachi snošaj = seks po wikipediji --- a sad za seks seks, o tome se da raspravljat *ebo ... |
| | #31 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dillema Citat:
), ćeš reći "Oprostite, mislio sam da se seksate, ali sad vidim da je sve pod kontrolom, samo vi nastavite." ili ćeš ćeš se mašiti kubure i sprašiti kuršum bar jednom od njih? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #33 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dillema Ma ne brigaj, sve je to OK, samo se malo zafrkavamo- ništa zlonamjerno (niti nadam se smatraš da te 'omalovažavamo'). Tim više što nismo dali svoju definiciju pa mi je sad lako 'pametovati'.U širem smislu, spolnim činom bi nazvao radnje koje spolno zadovoljavaju barem jednog sudionika a uključuju i dodir u erogenim zonama... Možda zvuči malo nezgrapno (a valjda bi se dala naći i koja 'rupa'), ali nije loše kad se ispravno primjenjuje. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Dillema IMHO, nisi junfer kad se pocnes sexat... al opet i oralni sex je sex, paaa... neznam... sto se zena tice djevica je dok god joj se muskim spolnim organom ne probije himen, sto se muskaraca tice dok god ne turnu u pitchku ili u shupak ![]() btw. malo OT, wolf, zast imas pahar pokraj nicka i sto on predstavlja? nema me u zadnje vrijeme na forumu a prije to nisam vidjela...
__________________ |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dillema To ti je kad igraš igrice na CP-u, ako si prvak u nekoj dobiješ taj pehar. Klikni na njega i onda vidiš u kojim igricama sam ja prvak. Istini za volju ja sam se penzionirao u tom pogledu (došao sam čak do 2. mjesta po broju naslova, a sad sam već pao na 9.). Eto nešto kod nas muških gdje je manje bolje. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: analni sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:36.

), ćeš reći "Oprostite, mislio sam da se seksate, ali sad vidim da je sve pod kontrolom, samo vi nastavite." ili ćeš ćeš se mašiti kubure i sprašiti kuršum bar jednom od njih? 

)
Tim više što nismo dali svoju definiciju pa mi je sad lako 'pametovati'.