| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Direktne cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh je je, meni voće doma u zdjeli na stol stoji i istrune, a susjedove grane pređu ... |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Direktne cure u mom slučaju cura mora bit direktna inače nista od kontakta.....nikad ne ulijećem jer ne volim riskirat...isto tako volim flertat i igrat se riječima te ću uvijek pokusat razgovor sa zenskom navest na flertanje,al pokusam ostat u granicama dobrog ukusa......i nakon flertanja ne ocekujem nista od te cure....osim ako ona nesto ne poduzme ....
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Direktne cure Citat:
ovo si ti? ![]() i da mi ti direktno uletis,direktom bi ti odvratija ![]()
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Direktne cure sad sam zapravo pročitao cijelu temu od početka, zapravo je nevjerovatno koliko si slična mojoj djevojci (imale bi što prepričati jedna drugoj), isto kao i ti radi okružena muškima (koji su još i bili FER-ovci ) i glasi kao "bitch" i ne tumače je kao sexualni objekt, a nije da ne ide dotjerana na posao i nenašminkana ili da nije lijepa, naprotiv.to je stav, kakav na početku zauzmeš, takav ćeš i imati. a što se tiče muškaraca, svakome je nešto drugačije privlačno, nekima je možda ta cijela aureola nedodirljivosti privlačna, neki vole cure kojima treba pomoć (bože mili i plavuše), neki vole šefice, neki mlađe, neki starije, neko voli podvaljak (Fish), neko cure u uniformi, sto ljudi sto čudi, sto muškaraca sto perverzija. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #107 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Žena u svakom trenutku mora biti Žena..Ženu ne čini samo šminka i garderoba, već njena osobnost, stav, držanje, način komunikacije itd. No, svakako Žena mora izgledati svaki dan na najvišem nivou.Ne mora to biti jaka šminka, već diskretna, kao i nokti, kosa. Ja sam i kod kuće uvijek uređena, jer mi je nezamislivo biti bez neuređena. Često sam sretala mlade Žene koje su na poslu neuređene, i to je pokazatelj kako ne drži do sebe, a osobito ako su nokti ne manikirani. Isto tako i stav i držanje mora biti jedinstven i time upravo je posebna. Iz svog životnog iskustva, mogu reći da većina muškaraca voli izvana hladne, nedodirljive Žene, to ih vjerojatno pali.. No, naravno, svaka Žena mora biti ono što je, a to što će misliti neki muškarac je najzadnja stvar na svijetu
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Potpisujem. ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,636
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Citat:
Svaka cast!!!Zena mora znati ko je, a ne da je tamo neki muskarac 'odredjuje'...
__________________ Credibile quia ineptum... Zadnji Uredio white devil : 27-03-08 u 09:02. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, direktne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:05.