| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Direktne cure u Društvo forumu; Mislim da Opaka želi znati, ili čuti naša mišljenja, o tome gdje je granica između npr. ljubaznosti ili ... |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Mislim da Opaka želi znati, ili čuti naša mišljenja, o tome gdje je granica između npr. ljubaznosti ili neke 'provokativnosti' u društvu i onog što se smatra otvorenim pozivom na sex. Meni je ta granica ovisna o osobi i okolnostima- kod većine situacija ravnam se da poziv na seks treba biti eksplicitan (izričit), dok se prema koketnosti najčešće odnosim kao normalnom obliku komunikacije dokle god nemam razloga vjerovati drugačije.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Tu si u pravu Wolf-HR, ali zar se koji put i ne dogodi da si možda zadovoljniji da je sve prošlo u tom "koketiranju" međusobnom ispitivanju, jer pitanje je što bi donio sex.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Ma koketiranje je 'izgubljena umjetnost'- nekad je samo sebi svrha i dobro kao takvo, a nekad kao uvod u nešto više. A nekad je gušt samo plesati po granici između tog dvoje, čisto da vidite koliko ćete izdržati da se nitko ne 'posklizne'. ![]() Samo mislim da u biti Opaku brine što neki ljudi misle da je i najmanji mig, koji bi trebao biti bezazlen, u biti znak da *njemu* žena ne može odoljeti... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Citat:
upravo o tome govorim!!!!! Jos samo da dobijem odgovor ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Nemoj se smjati na glupe fore, nemoj se dovoditi u situaciju da te dodirne, kao slučajno (sve je promišljeno), nemoj pokretati temu za koju bi mogao osjetiti da ako razgovarate o njoj pokazuješ da mu vjeruješ više nego drugim muškarcima ili koja je intimna, pa mu to pokazuje da želiš podjeliti intimu s njim, ne ispituj previše detalja o njegovom privatnom životu, jel će osjetiti da ga želiš upoznati privatnije nego što se znaju poznanici, ne prihvaćaj drugi poziv za kavu, ako spomene da mu je na prvoj bilo ugodno s tobom, bez obzira kako je tebi stvarno bilo, ne diraj kosu dok razgovaraš, dok te gleda pokušaj ne spustiti pogled prema njegovim prsima ili nogama i sl. gluposti. muškarci podsvjesno primjete da neka žena pokazuje veće zanimanje nego što to rade druge žene i prva reakcija je pokazati jednako zanimanje, a da ni ne razmisle da li je pametno... Možda je to što sam napisao, al ne mora biti... ![]() Ako se od sličnih poteza ne možeš suzdržati onda je jasno da će te probati zaskočiti, al nisu oni krivi, majka priroda je... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio _Aris_ : 19-06-07 u 21:58. |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Heheh, nema tu odgovora, osim 'inteligencije' sugovornika- a i mislim da se pomalo gube fine nijanse u međuljudskim odnosima kod mlađih. A mislim da se ti nemaš puno za brinuti; nisi li me nekidan poslala pod hladan tuš? Jedino što si možda 'offline' trebaš povući granicu malo prije pa onda možeš ići i 'suptilnije' (uputiš blago 'teleći' ili nezainteresirani pogled, i sl). ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Al ste komplicirani....pa tko ce misliti na toliko stvari????? Nacin oblacenja nisi spomenuo a na to sam jedino vodila računa ![]() Pa nemoguce je na sve paziti. Na barem jednoj stvari cemo kiksati...takvi ustvari traze povoda za napraviti korak dalje....i to uvijek krive osobe ![]() bem ti majku prirodu Aris rep za odgovor ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Čuj, nadam se da nisam preslobodan- ali čime se baviš da te takve muke muče? ![]() Ma bitno ti je ohladiti situaciju čim skužiš da lik očekuje više od onog što si spremna dati- što ranije uočiš to ćeš lakše/manje neugodno 'razminirati' situaciju.
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, direktne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.