| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Direktne cure u Društvo forumu; Sam ti mjerkaj i ja bi... Ali ako nisi neandertalac uz mjerkanje guzice ćeš malko i poslušati šta priča, ... |
| | #31 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Sam ti mjerkaj i ja bi... Ali ako nisi neandertalac uz mjerkanje guzice ćeš malko i poslušati šta priča, pa će ti biti jasno jel smiješ mjerkat i sise ili bi bilo neprimjereno... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Citat:
Ali vec polako stvaram sliku na koji nacin (ne) funkcioniraju muskarci...uh ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure A gle, navikni se, to je najlakše... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Vrlo dobro pitanje... pristupi u gay bar Plava oštriga i reci da te Glava poslao, pa nam javi šta se radi kad te siluju...
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Ne smiješ popustiti... e, a da pustiš brkove?? Ono, ne moraju biti pravi, uzmeš umjetne ili tako nešto odbojno nabaviš... recimo neki stvarno gnjusan miris, kupiš Chanel no5 na placu ili nešto takvo... ma puno toga možeš napraviti... ![]()
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure nismo se naljutitli samo smo neugodni, baš kao ti... samo se ti uključi u zajebanciju, ali promisli prije nego što napišeš... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, direktne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:33.

tko ga je bannao