Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Direktne cure u Društvo forumu; Opaka, a čuj poslovna žena- fine čarape, suknja, diskretno 'podignuta' kosa i fine naočale: ti bi rekla da si savrš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-06-07, 22:49   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,885
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Direktne cure

Opaka, a čuj poslovna žena- fine čarape, suknja, diskretno 'podignuta' kosa i fine naočale: ti bi rekla da si savršeno primjereno i nenamteljivo obučena (što i vjerojatno jesi), ali opet većini muških će to vjerojatno djelovati napaljujuće jer imaju neki fetiš baš na tu obleku...

Ali mislim da ima nešto i u mentalitetu naših poslovnih ljudi, gdje je cijelo vrijeme otvorena sezona lova na žene koje bi trebale biti polaskane njihovom (načešće nezgrapnom i sirovom, i neprimjerenom) pažnjom. Valjda si vidjela onaj riječnik s prijevodima naših poslovnih ljudi na kako se to kaže u civiliziranom svijetu*.

* npr. kako naši poslovni ljudi kažu "imate vrlo zgodnu tajnicu"? -"je l' ti to jebeš?", itd, itd
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 22:49   #42 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

pa rekla je da se izazovno...tj. ženstveno oblachi.,..nemora znachit bash direktno silovanje...
točno wolf kazhe

nemojte se ljutit ja sam iz vrbovca

Zadnji Uredio Vuxs : 19-06-07 u 22:55.
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 22:54   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 2,017
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ne smiješ popustiti... e, a da pustiš brkove?? Ono, ne moraju biti pravi, uzmeš umjetne ili tako nešto odbojno nabaviš... recimo neki stvarno gnjusan miris, kupiš Chanel no5 na placu ili nešto takvo... ma puno toga možeš napraviti...

sad kada si spomenuo brkove vidjela sam tajnicu direktora jednog turistickog naselja u Istri. Zena ima BRKOVE...al ne one sto se znaju vidjeti povremeno. Ova je imala prave uredno podsisane brcine!!!

Ona sigurno nema tih problema

Nisam ja protiv muske prirode... vi ste lovci i tako to treba biti.

Samo znam da sigurno necu mijenjati svoju otvorenost i komunikativnost zbog necijeg manjka inteligencije!
...mada sam u nekim trenucima i drugacije pomislila.
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 22:55   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Vuxs- a nemoj ti miješati kruške i jabuke- ženstveno ne mora značiti i izazovno, ne može sad ona dolaziti na posao u šlampavoj trenirci i s viklerima da neki 'poslovni partner' ne bi pomislio da ako slučajno vidi rub samostojećih čarapa znači da smije žemsku odma' uhvatit' za guzicu i onda poslije reći da je to bila šala (jer je o tom trebala razmišljati prije nego se obukla 'kao kurva')...
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 22:56   #45 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Pa šta kompliciraš, navikni se, budi komunikativna, otvorena i izazovna i odjebi po kratkom postupku, brzo će se pročuti za tebe...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 22:58   #46 (permalink)
Dr.sc. foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Vuxs- a nemoj ti miješati kruške i jabuke- ženstveno ne mora značiti i izazovno, ne može sad ona dolaziti na posao u šlampavoj trenirci i s viklerima da neki 'poslovni partner' ne bi pomislio da ako slučajno vidi rub samostojećih čarapa znači da smije žemsku odma' uhvatit' za guzicu i onda poslije reći da je to bila šala (jer je o tom trebala razmišljati prije nego se obukla 'kao kurva')...
pa da..pa napisao sam da imash pravo
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 23:02   #47 (permalink)
dr.sc. Foruma

opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

ovdje se vec proculo....nema vise sanse da mi bilo tko posalje pp

Ma uvijek sam se ja do sada uspjesno izvlacila iz takvih situacija ali ponekad to jednostavno dopizdi.
I molim vas u ime vecine zena da kad skidate pogledom komade napravite to neprimjetno

Wolf dobra fora sa tajnicom hehe...al to je stvarno primjer u kakvom drustvu zivimo
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 23:04   #48 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
ovdje se vec proculo....nema vise sanse da mi bilo tko posalje pp
Zake, ja bi te baš pozvao na kavu... da si bliže...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 23:06   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Zake, ja bi te baš pozvao na kavu... da si bliže...
i ja bi prihvatila...sad ne smijem staviti onog smailica da se krivo ne protumaci...ma ipak hocu
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 23:07   #50 (permalink)
Akademik Foruma

Opaka, to ti je cirkuliralo prije možda desetak godina, probat ću negdje iskopati cijeli pa ti poslati*. Fakat je bilo pogođeno, a nažalost i za upišat' se od smijeha (npr. "ne želim" = "ma 'oću kurac")...

* evo vidiš od mene uvijek možeš dobiti... pp, naravno
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, direktne

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113