| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Direktne cure u Društvo forumu; Opaka, a čuj poslovna žena- fine čarape, suknja, diskretno 'podignuta' kosa i fine naočale: ti bi rekla da si savrš... |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Opaka, a čuj poslovna žena- fine čarape, suknja, diskretno 'podignuta' kosa i fine naočale: ti bi rekla da si savršeno primjereno i nenamteljivo obučena (što i vjerojatno jesi), ali opet većini muških će to vjerojatno djelovati napaljujuće jer imaju neki fetiš baš na tu obleku... ![]() Ali mislim da ima nešto i u mentalitetu naših poslovnih ljudi, gdje je cijelo vrijeme otvorena sezona lova na žene koje bi trebale biti polaskane njihovom (načešće nezgrapnom i sirovom, i neprimjerenom) pažnjom. Valjda si vidjela onaj riječnik s prijevodima naših poslovnih ljudi na kako se to kaže u civiliziranom svijetu*. * npr. kako naši poslovni ljudi kažu "imate vrlo zgodnu tajnicu"? -"je l' ti to jebeš?", itd, itd
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure pa rekla je da se izazovno...tj. ženstveno oblachi.,..nemora znachit bash direktno silovanje... točno wolf kazhe nemojte se ljutit ja sam iz vrbovca
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao Zadnji Uredio Vuxs : 19-06-07 u 22:55. |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Citat:
sad kada si spomenuo brkove vidjela sam tajnicu direktora jednog turistickog naselja u Istri. Zena ima BRKOVE...al ne one sto se znaju vidjeti povremeno. Ova je imala prave uredno podsisane brcine!!! Ona sigurno nema tih problema Nisam ja protiv muske prirode... vi ste lovci i tako to treba biti. Samo znam da sigurno necu mijenjati svoju otvorenost i komunikativnost zbog necijeg manjka inteligencije! ...mada sam u nekim trenucima i drugacije pomislila.
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. | |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Vuxs- a nemoj ti miješati kruške i jabuke- ženstveno ne mora značiti i izazovno, ne može sad ona dolaziti na posao u šlampavoj trenirci i s viklerima da neki 'poslovni partner' ne bi pomislio da ako slučajno vidi rub samostojećih čarapa znači da smije žemsku odma' uhvatit' za guzicu i onda poslije reći da je to bila šala (jer je o tom trebala razmišljati prije nego se obukla 'kao kurva')...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Pa šta kompliciraš, navikni se, budi komunikativna, otvorena i izazovna i odjebi po kratkom postupku, brzo će se pročuti za tebe... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Citat:
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao | |
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure ovdje se vec proculo....nema vise sanse da mi bilo tko posalje pp ![]() Ma uvijek sam se ja do sada uspjesno izvlacila iz takvih situacija ali ponekad to jednostavno dopizdi. I molim vas u ime vecine zena da kad skidate pogledom komade napravite to neprimjetno ![]() Wolf dobra fora sa tajnicom hehe...al to je stvarno primjer u kakvom drustvu zivimo
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Zake, ja bi te baš pozvao na kavu... da si bliže... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure i ja bi prihvatila...sad ne smijem staviti onog smailica da se krivo ne protumaci...ma ipak hocu ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Direktne cure Opaka, to ti je cirkuliralo prije možda desetak godina, probat ću negdje iskopati cijeli pa ti poslati*. Fakat je bilo pogođeno, a nažalost i za upišat' se od smijeha (npr. "ne želim" = "ma 'oću kurac")... * evo vidiš od mene uvijek možeš dobiti... pp, naravno ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, direktne |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

tko ga je bannao