Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Imam 25 godina i još sam djevica. Da li je to normalno u današnje vrijeme kada cure gube nevinost ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-03-08, 19:13   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Godina: 25
Poruka: 76
morska_vila se izdvaja iz mase
Djevica u 25-oj godini

Imam 25 godina i još sam djevica.
Da li je to normalno u današnje vrijeme kada cure gube nevinost sa 14, 15 godina?

Moj razlog je u mojoj pretjeranoj sramežljivosti i strahu od muškaraca, bliskosti, sexa, a i u konzervativnom odgoju.

Kako vrijeme leti, mislim da ću ostarjeti kao djevica, a to naravno ne želim.

I pitam se kako bi neki muškarac, kojem bi dopustila da mi se približi, reagirao kad bi mu rekla da imam 25 godina i da sam još djevica.
Help.
morska_vila je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 19:39   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,590
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Djevica u 25-oj godini

Ako je normalan,bit će sretan kaj ti je prvi

Muškarci vole trofeje skupljat

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 19:41   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,516
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

a isto tako bit će mu drago šta nećeš imat bivše koje ćeš imat na pameti si s kojima ćeš ga uspoređivat
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 19:55   #4 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Zamisli imaš 25 i djevica si? Pa kaj? Ono stvarno, kakve to ima veze?

To je kao kada kažeš da imaš 30 i još se nisi udala/ oženio

Društvo samo nameće neka pravila... Kao da sve ima svoj rok trajanja. A nevinost u tome smislu smatra se kao neka bolest koja se mora do određenog vremena preboljeti jer inače vidi sramote.
Koja su to smiješna i glupa pravila???!!!

Isto tako, nevinost nije samo tjelesna kategorija. Ponekada, bez obzira na broj osoba je nevina.

Postoji nešto puno gore - biti naivan. A to znači i misliti da si bolja i "vrednija" osoba od one koja je dala svoju tjelesnu nevinost, a takvih je, vjeruj mi, puno više nego ovih drugih i takve osobe su davno prije izgubile svoju nevinost.
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 19:56   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-07
Godina: 18
Poruka: 179
domy_1 se izdvaja iz mase

roflčina

aj bolje probit barikadu sa 25 godina neg sa 15..

al tu se otvaraju druga pitanja..

možda si čudna drugima u društvu, ne smiješ bit sramežljiva i ne brukat se.. ak nemreš to probit onda jbg, ima dosta takvih ljudi...

izlazi malo i tako..

registriraj se i igraj sa igračima diljem balkana
domy_1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 20:24   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Nema to veze, dapače svatko bi trebao biti počašćen da ti bude prvi

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 20:36   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 26
Zlo prase se izdvaja iz mase

Da pa? Jedna moja poznanica je sa 30 bila nevina pa eto, sad nedavno je rodila. I sve 5.
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 21:07   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,569
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke
Da li je to normalno u današnje vrijeme kada cure gube nevinost sa 14, 15 godina?
Sigurno nije često ali je normalno.
Citat:
Moj razlog je u mojoj pretjeranoj sramežljivosti i strahu od muškaraca, bliskosti, sexa, a i u konzervativnom odgoju.
Pretjerano konzervativan odgoj sigurno nije dobar. Sramežljivost razumijem, ali zašto se bojiš bliskosti, muškaraca i sexa? (ne moraš odgovorit, samo sam znatiželjan)To nije ništa loše
Citat:
I pitam se kako bi neki muškarac, kojem bi dopustila da mi se približi, reagirao kad bi mu rekla da imam 25 godina i da sam još djevica.
Ja bi se možda malo začudio. Ali malo. Ništa drugo. Stvarno.
Citat:
Help.
Sigurna si da želiš pomoć? Na ovom forumu? Pazi što želiš. Tvoj problem i nije neki problem

Zadnji Uredio Dar1 : 10-03-08 u 21:09.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 21:13   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ne vidim problem.... nemoj ni ti....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 21:14   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 3,630
TigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Složio bi se sa ovim što je Dar rekao...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103