| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Imam 25 godina i još sam djevica. Da li je to normalno u današnje vrijeme kada cure gube nevinost ... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Godina: 25
Poruka: 76
![]() | Djevica u 25-oj godini Imam 25 godina i još sam djevica. Da li je to normalno u današnje vrijeme kada cure gube nevinost sa 14, 15 godina? Moj razlog je u mojoj pretjeranoj sramežljivosti i strahu od muškaraca, bliskosti, sexa, a i u konzervativnom odgoju. Kako vrijeme leti, mislim da ću ostarjeti kao djevica, a to naravno ne želim. I pitam se kako bi neki muškarac, kojem bi dopustila da mi se približi, reagirao kad bi mu rekla da imam 25 godina i da sam još djevica. Help. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Djevica u 25-oj godini Ako je normalan,bit će sretan kaj ti je prvi ![]() Muškarci vole trofeje skupljat ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini a isto tako bit će mu drago šta nećeš imat bivše koje ćeš imat na pameti si s kojima ćeš ga uspoređivat ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Zamisli imaš 25 i djevica si? Pa kaj? Ono stvarno, kakve to ima veze? ![]() To je kao kada kažeš da imaš 30 i još se nisi udala/ oženio ![]() Društvo samo nameće neka pravila... Kao da sve ima svoj rok trajanja. A nevinost u tome smislu smatra se kao neka bolest koja se mora do određenog vremena preboljeti jer inače vidi sramote. Koja su to smiješna i glupa pravila???!!! Isto tako, nevinost nije samo tjelesna kategorija. Ponekada, bez obzira na broj osoba je nevina. Postoji nešto puno gore - biti naivan. A to znači i misliti da si bolja i "vrednija" osoba od one koja je dala svoju tjelesnu nevinost, a takvih je, vjeruj mi, puno više nego ovih drugih i takve osobe su davno prije izgubile svoju nevinost.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 179
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini roflčina aj bolje probit barikadu sa 25 godina neg sa 15.. ![]() al tu se otvaraju druga pitanja.. možda si čudna drugima u društvu, ne smiješ bit sramežljiva i ne brukat se.. ak nemreš to probit onda jbg, ima dosta takvih ljudi... izlazi malo i tako.. ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Djevica u 25-oj godini Nema to veze, dapače svatko bi trebao biti počašćen da ti bude prvi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
Citat:
![]() Citat:
Sigurna si da želiš pomoć? Na ovom forumu? Pazi što želiš. Tvoj problem i nije neki problem ![]()
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu Zadnji Uredio Dar1 : 10-03-08 u 21:09. | |||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:11.