| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ris mb Ne vidim nikakav problem u tom.Baš sam nekidan sjedio u tramvaju sa frendom i ... |
| | #91 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) | |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
E baš to Danas to sa osnovnim školama nešto ne štima....svako jebe svakog....![]() Ali čuj u osnovnoj nema puno toga što može " curice " spriječit da .... Sve je to postalo kao neograničen pritisak.....nevinost se shvaća kao bolest kao što je već rečeno i slažem se s time...
__________________ I was raised from a broken seed,I grew up to be an unwanted weed. Ever faster the time exceeds me,little harder again to remember...you. | |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Banned | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]() | |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini to je njihova stvar, mene se to lično apsolutno netiće. Svako sa svojim spolovilom radi što želi. Daj se i podaj se to je tvoje, a tako i za muške. Ja ne želim čuvati svoju stvar da ju crvi pojedu već da ju potrošim u pickhi.
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]()
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:24.

Danas to sa osnovnim školama nešto ne štima....svako jebe svakog....