| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; ma ja bi sve te žene guzio.... (za pare)....... |
| | #102 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 175
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
imaš pravo, kad dođe do toga stara mi u glavi govori:stani,, nemoj, fuj. ne doslovno, jasno. ali kužite šta želim reći... ![]() | |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini pa čuj nožem kad nekog proburaziš poteče krv, pa i ovde će da bude krvi do kolena. Zamisli kako je devojka negde zarasla. Tko zna kako piša, možda ima problema. Treba rupu što prije otvoriti. ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 26
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Mislim da si jos djevica zato kaj nije dosao jos onaj pravi kojem bi uopce bila sklona pokloniti 1. put?..a kad dodje onda ce nestati sram,..i sve ostalo kaj te muci i uzivat ces u svakom trenutku koji ces podjeliti s njim..i neces se brinuti s pitanjima vec ces se prepustiti strasti i osjecajima...(sto je uvijek pametnije)....
__________________ What make you diferent, make you special!! |
| | |
| | #107 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
10 - 20 tipova u 8 godina nije ni puno, ovo tvoje..... ... da, da , da one tebi plate, a ponekad bi i ti njima platio!!! Citat:
Jasno, onda u tom trenutku kaži sama sebi ili naglas, "stara daj više odjebi, pa nemam 5 godina" Citat:
....bla,bla,bla,bla, uvijek isto!!! Kad ćemo više skužiti da nema pravih i krivih, nego da je samo naše razmišljanje krivo ili pravo, prema nekoj osobi!!!!!!!
__________________ | |||
| | |
| | #108 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
uglavnom,sex je nešto jako lijepo između dvoje ljudi koji se vole...nemoj da ti to sada postane neko opterećenje o kojem ćeš stalno razmišljati i da napraviš to samo zato jer ti je 25 i još nisi do sada...kad naiđe netko ko ti se jako svidi nećeš razmišljati o glasovima u glavi već ćeš se prepustiti... | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini ....da, naravno, zar drukčije i može biti Žena ima pobogu 25, ne morate joj objašnjavati kako će se osjećati kad naleti pravi, pa nema 5 godina, niti je glupa, nego nema seksualnog iskustva i samo to!!!!!
__________________ |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]() Curo moja važno je da znaš da moraš dobro biti navlažena da ti lakše uđe, pa iz tih razloga dobro je svoju pickhu namazat pljuvačkom i dobro rastrljat, ako se dečko složi može i on da popljuje ti pickhu i da tek onda da prodre u tebe. ![]() To mora biti iznenada kao kad ti vade zube, znaš. Zaveže ti se zub koncem za vrata pa neko iznenada uđe i izvadi ti zub. Tako isto je kod prvog uboda mora biti iznenada dok ti gledaš u nebesa. ![]() Zašto je to tako, pa zato kad gledaš u to onda se stiščeš u nekom strahu i izmičeš kao kad ti lekar vadi zub. Sve mora biti iznenada i trenutno, u hipu ti ga zvizne dečko do rebara pa ti onda koprcaj svojim telom. ![]() jel to u redu, devojko. ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.