Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; ma ja bi sve te žene guzio.... (za pare).......

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-03-08, 22:25   #101 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 27
Poruka: 863
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase
Re: Djevica u 25-oj godini

ma ja bi sve te žene guzio.... (za pare)....
DrSakiman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 22:26   #102 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 175
morska_vila se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Pa djevojko draga na tebi je sad da se izdigneš iznad toga što su ti straci usadili i što koliko vidim još rade da je sex nešto prljavo. Imaš 25 godina, imaš svoj razum a sa 25 godina bi trebala imati i svoj stav a ne dopuštat da si starci više kroje tvoju seksualnost.

Sama si rekla da ti prilaze muškarci i ti ih odbiješ. Vidiš, sama si svjesna toga i kasnije ti bude žao što si ih odbila. Zar je toliko teško drugi puta ne odbiti muškarca koji ti se sviđa? Ne mora značiti da odmah želi sex... polagano se upoznajte. Nećeš ni uspjet riješiti problem ako nekom ne dopustiš da uđe u tvoj život. Previše si pod utjecajem staraca što se tiče seksualnosti.

Opusti se malo i moraš sama promijeniti svoj način razmišljanja o muškarcima. Nitko drugi to za tebe ne može napraviti. Kao što sam rekao... punoljetna si, imaš svoj razum i kreni ga upotrebljavat.

imaš pravo, kad dođe do toga stara mi u glavi govori:stani,, nemoj, fuj.

ne doslovno, jasno. ali kužite šta želim reći...
morska_vila je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 22:47   #103 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke

ma kužimo mi sve to, samo se ti opusti i nađi si muškarca za ševu. Evo tu čemo da ti par saveta damo a ti onda po tim kriterijima izaberi ko će da te proburazi.
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 23:05   #104 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-03-08
Godina: 26
Poruka: 77
vuco_ se izdvaja iz mase

proburazi hahahahhahahahaha
vuco_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 23:11   #105 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: vuco_ Pogledaj Poruke
proburazi hahahahhahahahaha
pa čuj nožem kad nekog proburaziš poteče krv, pa i ovde će da bude krvi do kolena. Zamisli kako je devojka negde zarasla. Tko zna kako piša, možda ima problema. Treba rupu što prije otvoriti.
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 10:23   #106 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-08
Godina: 20
Poruka: 26
Antonella88 se izdvaja iz mase

Mislim da si jos djevica zato kaj nije dosao jos onaj pravi kojem bi uopce bila sklona pokloniti 1. put?..a kad dodje onda ce nestati sram,..i sve ostalo kaj te muci i uzivat ces u svakom trenutku koji ces podjeliti s njim..i neces se brinuti s pitanjima vec ces se prepustiti strasti i osjecajima...(sto je uvijek pametnije)....
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 10:55   #107 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
neke ženske u 25 godini imaju 878346238568956 promijenjenih likova.. i misliš da je to dobro? naravno da nije...
To ni vjeverice ne mogu!!
10 - 20 tipova u 8 godina nije ni puno, ovo tvoje.....

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
ma ja bi sve te žene guzio.... (za pare)....

... da, da , da one tebi plate, a ponekad bi i ti njima platio!!!

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke

Jasno, onda u tom trenutku kaži sama sebi ili naglas, "stara daj više odjebi, pa nemam 5 godina"

Citat:
Pravi autor: Antonella88 Pogledaj Poruke
Mislim da si jos djevica zato kaj nije dosao jos onaj pravi kojem bi uopce bila sklona pokloniti 1. put?..a kad dodje onda ce nestati sram,..i sve ostalo kaj te muci i uzivat ces u svakom trenutku koji ces podjeliti s njim..i neces se brinuti s pitanjima vec ces se prepustiti strasti i osjecajima...(sto je uvijek pametnije)....

....bla,bla,bla,bla, uvijek isto!!!
Kad ćemo više skužiti da nema pravih i krivih, nego da je samo naše razmišljanje krivo ili pravo, prema nekoj osobi!!!!!!!
Star 13-03-08, 10:59   #108 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
pa čuj nožem kad nekog proburaziš poteče krv, pa i ovde će da bude krvi do kolena. Zamisli kako je devojka negde zarasla. Tko zna kako piša, možda ima problema. Treba rupu što prije otvoriti.
joj dajte molim vas,poslje ovakvih komentara nebi se začudila da ostane djevica do 40....odvratno
uglavnom,sex je nešto jako lijepo između dvoje ljudi koji se vole...nemoj da ti to sada postane neko opterećenje o kojem ćeš stalno razmišljati i da napraviš to samo zato jer ti je 25 i još nisi do sada...kad naiđe netko ko ti se jako svidi nećeš razmišljati o glasovima u glavi već ćeš se prepustiti...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-03-08, 11:07   #109 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

....da, naravno, zar drukčije i može biti

Žena ima pobogu 25, ne morate joj objašnjavati kako će se osjećati kad naleti pravi, pa nema 5 godina, niti je glupa, nego nema seksualnog iskustva i samo to!!!!!
Star 13-03-08, 11:20   #110 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
....da, naravno, zar drukčije i može biti

Žena ima pobogu 25, ne morate joj objašnjavati kako će se osjećati kad naleti pravi, pa nema 5 godina, niti je glupa, nego nema seksualnog iskustva i samo to!!!!!
ako ima 25 ne znači da zna kako je kad naleti na burgiju. Ona nezna o tome ama baš ništa. Totalno je needucirana, a istovremeno je i znatiželjna pa iz tih razloga smo mi ovde, stručnjaci, da joj razjasnimo.
Curo moja važno je da znaš da moraš dobro biti navlažena da ti lakše uđe, pa iz tih razloga dobro je svoju pickhu namazat pljuvačkom i dobro rastrljat, ako se dečko složi može i on da popljuje ti pickhu i da tek onda da prodre u tebe.
To mora biti iznenada kao kad ti vade zube, znaš. Zaveže ti se zub koncem za vrata pa neko iznenada uđe i izvadi ti zub. Tako isto je kod prvog uboda mora biti iznenada dok ti gledaš u nebesa.
Zašto je to tako, pa zato kad gledaš u to onda se stiščeš u nekom strahu i izmičeš kao kad ti lekar vadi zub. Sve mora biti iznenada i trenutno, u hipu ti ga zvizne dečko do rebara pa ti onda koprcaj svojim telom.
jel to u redu, devojko.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114