| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic ako ima 25 ne znači da zna kako je kad naleti na burgiju. Ona nezna ... |
| | #121 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]() Možeš li ti ozbiljno razgovarati, sve bacaš na šalu..
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini eeee Livno moje lepo, pa došla devojka po savet na forum i ja joj kažem svoje mišljenje a ti ovako, mogu jedino da joj Ševu preporučim da ju odvede kod malnara. Možda će da tamo ozbiljnije nešto dobije, pogotovo kad se stručnjaci na telefon jave. Ali ako malo bolje pročitaš odnosno čitaj svaki drugi red i sve če ti biti jasno, evoga:
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-03-08
Poruka: 11
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
Slijedeće - je li normalno ili ne biti djevica u tim godinama, stvar je vrijednosnog suda svake osobe. Meni osobno bilo bi nenormalno ako baš nikad nisi u svojih 25 godina poželjela ukrućenu, toplu, snažnu batinu među svojim nogama. ![]() | |
| | |
| | #126 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 175
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
ne moraš vjerovat. jedna stvar je željeti, a druga stvar probati. ![]() | |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Ma pusti je u krasan k.... ![]() Ne znamo kolko ima godina i da li je jedna od " jebačica " koje bi svaku k... probale tako da takvi random savjeti padaju u vodu.
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:18.