| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: morska_vila A ljubila se jesam, al sve je to bilo nevino i djetinjasto. ...kao da je morska ... |
| | #151 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini ...kao da je morska vila... sve je moje snove ostvarila...
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-12-07 Godina: 33
Poruka: 29
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Zrgabi prvog koji ti se svidi i punki se sa njim!!! Imas osim toga negog dorog prijatelje, mozda bi ti on rado pomogao. Koristite prezervative i to je to! Sex treba ljudima, da se dobro osjecaju! Kao sta teba dobra klopa, drustvo, pare itd. SEX=ZDRAVLJE |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini + ma slazem se da je sex zdrav, ali nije to samo tako, pokupi nekog na cesti i puknite se.. ako je prvi put, bolje da si cura nadje nekog od povjerenja, jer ipak seks ima i svoju emotivnu dimenziju, pogotovo prvi
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.