Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Zašto bi ikad itko morao saznati da si djevica... ako ti problem predstavlja što će muškarac misliti pri ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-03-08, 21:20   #11 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Djevica u 25-oj godini

Zašto bi ikad itko morao saznati da si djevica... ako ti problem predstavlja što će muškarac misliti pri prvom seksu, ne moraš mu reći... Himen se lako ukloni, ali tebi očito nije problem to, neg što ne možeš uopće doći u priliku da nekom imaš to reći... a to si naravno sama kriva... i ako imaš strah od muškaraca, možda jednostavno nisu muškarci za tebe... privlačnost, tj. osjećaj da te nekto privlači je nejčešće jači od straha... ne razumijem da ti može prići netko tko te seksualno privlači, a da ga ti iz straha odbiješ... zar ti neka kemija između vas nimalo ne sruši taj strah?? Jesi li ikad osjetila privlačnost prema ženi??

S druge strane možda ti muškarci uopće ne prilaze... e pa i za to treba imati taktiku, ne možeš gledati u pod i očekivati da će ti netko prići... shvati to kao glumu, ako to nisi ti, bar se pretvaraj da si netko drugi, nabaci koji pogled, nađi nekoga tko te na prvi pogled privlači i probaj i ti njega privući...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 21:26   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 799
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Svi odgovori ovdje su oni pravi.Dobro ti govore...

Društvo nameće neka debilna pravila da moraš ovo moraš ono....kaj ? Ja imam 18 g i još sam djevac....ok i zato sam super pičkica ? Nek mi netko to kaže i da vidiš kak će zubi letit....šalim se

Ali fakat,nema te čega biti sram.A ovo da se nevinost gubi sa 14,15....daj zajebi to su obične balkančine a očito i njihovi roditelji koji su zanemarivali djecu i to je dovelo do toga.
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 22:19   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,668
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke
Imam 25 godina i još sam djevica.
ocito nisi bila u dalmaciji

zezam se,sta te briga doc ce jedan normalan kad tad i imat ce te spolan odnos i onda ces sritna u signature napisat
vise nisam djevica

Tolleranza Zero
RizLA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 22:41   #14 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Djevica u 25-oj godini

No sisikiriki za to, a onaj muškarac koji nešto kaka na konto toga, nije muškarac koji bi ti trebao biti prvi.

Samo spontano s uživanjem s onim koga voliš....i onda prvi puta bude onako kako bi trebao biti.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 22:44   #15 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,245
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Da li je to normalno u današnje vrijeme kada cure gube nevinost sa 14, 15 godina?

Moj razlog je u mojoj pretjeranoj sramežljivosti i strahu od muškaraca, bliskosti, sexa, a i u konzervativnom odgoju.

Kako vrijeme leti, mislim da ću ostarjeti kao djevica, a to naravno ne želim.

I pitam se kako bi neki muškarac, kojem bi dopustila da mi se približi, reagirao kad bi mu rekla da imam 25 godina i da sam još djevica.
Help.
Svaka ti čast. Stvarno svaka čast. Samo nemoj naći muškarca koji ćete uzet samo za trofej jer si djevica nego nađi nekoga tko će to cijeniti. I nije čudno što si ti djevica nego je čudno da se mulci od 14-15 već jebu.

Svaka ti čast.
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 22:49   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,393
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Malik potpisujem
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 22:54   #17 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Djevica u 25-oj godini

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Svaka ti čast. Stvarno svaka čast. Samo nemoj naći muškarca koji ćete uzet samo za trofej jer si djevica nego nađi nekoga tko će to cijeniti. I nije čudno što si ti djevica nego je čudno da se mulci od 14-15 već jebu.

Svaka ti čast.
hm....sve mi je jasno, ali ne na čemu.......pet puta "svaka čast"...????
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 22:55   #18 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,245
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Nije nego 3 puta. :
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 22:58   #19 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ja se ne bi složio sa Malikom da je zadržavanje nevinosti nešto što služi osobi na čast... to bi automatski značilo da gubljenje predstavlja sramotu. Te stvari nemaju veze sa čašću i sramotom. Za sve postoji vrijeme i osoba, mislim da je žalosno da ti nisi dočekala svoje i našla osobu koja ti odgovara... ne budimo idealisti... "nema seksa prije braka" (iako to nije glavna motivacija cijele priče) još samo od svećenika čuti, a ni oni u to ne vjeruju, kad vide stanje.

Seks je iakustvo koje dolazi sa zrelošću, prvenstveno fizičkom, a onda i emocionalnom... kod tebe je ta emocionalna zrelost možda malo zakazala, jer si u određeno vrijeme izgubila socijalizacijske vještine (ili sposobnosti) i mislim da je vrijedno potruditi se to popraviti. Druga je stvar, ako ti možeš, a ne želiš - poradi nekih moralnih načela, ali meni je iz uvodnog jasno da te to frustrira što se još nije dogodilo.
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist

Zadnji Uredio _Aris_ : 10-03-08 u 23:01.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:01   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 971
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Da li je to normalno u današnje vrijeme kada cure gube nevinost sa 14, 15 godina?

Moj razlog je u mojoj pretjeranoj sramežljivosti i strahu od muškaraca, bliskosti, sexa, a i u konzervativnom odgoju.

Kako vrijeme leti, mislim da ću ostarjeti kao djevica, a to naravno ne želim.

I pitam se kako bi neki muškarac, kojem bi dopustila da mi se približi, reagirao kad bi mu rekla da imam 25 godina i da sam još djevica.
Help.
Takve se traže , a sve ih je manje
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113