| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Zašto bi ikad itko morao saznati da si djevica... ako ti problem predstavlja što će muškarac misliti pri ... |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Zašto bi ikad itko morao saznati da si djevica... ako ti problem predstavlja što će muškarac misliti pri prvom seksu, ne moraš mu reći... Himen se lako ukloni, ali tebi očito nije problem to, neg što ne možeš uopće doći u priliku da nekom imaš to reći... a to si naravno sama kriva... i ako imaš strah od muškaraca, možda jednostavno nisu muškarci za tebe... privlačnost, tj. osjećaj da te nekto privlači je nejčešće jači od straha... ne razumijem da ti može prići netko tko te seksualno privlači, a da ga ti iz straha odbiješ... zar ti neka kemija između vas nimalo ne sruši taj strah?? Jesi li ikad osjetila privlačnost prema ženi?? S druge strane možda ti muškarci uopće ne prilaze... e pa i za to treba imati taktiku, ne možeš gledati u pod i očekivati da će ti netko prići... shvati to kao glumu, ako to nisi ti, bar se pretvaraj da si netko drugi, nabaci koji pogled, nađi nekoga tko te na prvi pogled privlači i probaj i ti njega privući...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Svi odgovori ovdje su oni pravi.Dobro ti govore... ![]() Društvo nameće neka debilna pravila da moraš ovo moraš ono....kaj ? Ja imam 18 g i još sam djevac....ok i zato sam super pičkica ? Nek mi netko to kaže i da vidiš kak će zubi letit....šalim se ![]() Ali fakat,nema te čega biti sram.A ovo da se nevinost gubi sa 14,15....daj zajebi to su obične balkančine a očito i njihovi roditelji koji su zanemarivali djecu i to je dovelo do toga.
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini ocito nisi bila u dalmaciji ![]() zezam se,sta te briga doc ce jedan normalan kad tad i imat ce te spolan odnos i onda ces sritna u signature napisat vise nisam djevica ![]()
__________________ Za te uvik mora biti, a meni kako bude. Tolleranza Zero |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | No sisikiriki za to, a onaj muškarac koji nešto kaka na konto toga, nije muškarac koji bi ti trebao biti prvi. Samo spontano s uživanjem s onim koga voliš....i onda prvi puta bude onako kako bi trebao biti.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
Svaka ti čast.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Malik potpisujem ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Ja se ne bi složio sa Malikom da je zadržavanje nevinosti nešto što služi osobi na čast... to bi automatski značilo da gubljenje predstavlja sramotu. Te stvari nemaju veze sa čašću i sramotom. Za sve postoji vrijeme i osoba, mislim da je žalosno da ti nisi dočekala svoje i našla osobu koja ti odgovara... ne budimo idealisti... "nema seksa prije braka" (iako to nije glavna motivacija cijele priče) još samo od svećenika čuti, a ni oni u to ne vjeruju, kad vide stanje. Seks je iakustvo koje dolazi sa zrelošću, prvenstveno fizičkom, a onda i emocionalnom... kod tebe je ta emocionalna zrelost možda malo zakazala, jer si u određeno vrijeme izgubila socijalizacijske vještine (ili sposobnosti) i mislim da je vrijedno potruditi se to popraviti. Druga je stvar, ako ti možeš, a ne želiš - poradi nekih moralnih načela, ali meni je iz uvodnog jasno da te to frustrira što se još nije dogodilo.
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio _Aris_ : 10-03-08 u 23:01. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.

: