Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Devica sa 25 godina? Hm...ja bih se zapitala. Bolje se zapitaj o meni... 18 ...

Star 02-05-08, 02:19   #251 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 872
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Re: Djevica u 25-oj godini

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Devica sa 25 godina?
Hm...ja bih se zapitala.
Bolje se zapitaj o meni... 18 i 25 nije baš velika razlika.
Svi smo mi u banani...
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 06:44   #252 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-10-07
Godina: 26
Poruka: 245
stipe_zd se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Mislim jesi ti djevica ili ne,to ti je tak nevažna stvar.
Ja se ne bih zamarao sa tim na tvom mjestu.
Ima vremena.
nisam sve citao, ima puno toga...

al mislim da ovo pokriva sve...
stipe_zd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 07:14   #253 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

potpisujem kaj je replica reko , kaj se uopce zamaras sa nevaznom stvari, ima puno vaznijih stvari od toga kaj si jos djevica, to je jedan plus kod tebe i rijesena stvar
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 08:09   #254 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,001
dark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Kakav je to problem? Da si htjela sex već odavno si to mogla proći. Očito su ti neke druge stvari važnije a vjerovatno nemaš niti dovoljno veliki nagon za seksom(to bi ipak bilo malo čudno jer ipak u pubertetu smo svi divlji i pohotni).Vjerovatno će i tebi svanuti taj dan samo pazi nemoj odmah skakati s jednog na drugog da nadoknadiš propuštene godine.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 10:52   #255 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 872
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
potpisujem kaj je replica reko , kaj se uopce zamaras sa nevaznom stvari, ima puno vaznijih stvari od toga kaj si jos djevica, to je jedan plus kod tebe i rijesena stvar
Upravo tako,postoje važnije stvari.Mislim danas se sve vrti oko seksa,seksa i samo seksa kao da nemremo bez toga.Tko to kaže je teška kromanjončina.Može se bez toga.Makar bilo do ne znam koje godine nema veze.Kaj misliš kak se ja osjećam u današnjem društvu papana koji se ševe ko zečevi već sa 12 godina ?
Ko da me to zamara....sramota.

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Kakav je to problem? Da si htjela sex već odavno si to mogla proći. Očito su ti neke druge stvari važnije a vjerovatno nemaš niti dovoljno veliki nagon za seksom(to bi ipak bilo malo čudno jer ipak u pubertetu smo svi divlji i pohotni).Vjerovatno će i tebi svanuti taj dan samo pazi nemoj odmah skakati s jednog na drugog da nadoknadiš propuštene godine.
Isto potpisujem.Da je htjela,mogla je to proći.Hell,mogao sam i ja ali što je tu je.
Neću plaćati sad prostitutke da zadovolje moje nagone svakih 10 min. Rawrrrr.....Druge stvari su kod nekih ljudi prioriteti a ne seks.Dobro sročeno.

Sve u svemu,seks nije jedina stvar na svijetu.Iskreno...meni je budući posao na pameti a ne seks....

Zadnji Uredio Replica : 02-05-08 u 10:56.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 17:17   #256 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-08
Godina: 34
Poruka: 180
magma10 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke
Imam 25 godina i još sam djevica.
Da li je to normalno u današnje vrijeme kada cure gube nevinost sa 14, 15 godina?

Moj razlog je u mojoj pretjeranoj sramežljivosti i strahu od muškaraca, bliskosti, sexa, a i u konzervativnom odgoju.

Kako vrijeme leti, mislim da ću ostarjeti kao djevica, a to naravno ne želim.

I pitam se kako bi neki muškarac, kojem bi dopustila da mi se približi, reagirao kad bi mu rekla da imam 25 godina i da sam još djevica.
Help.
za iskusne muskarce bi to bio melem... sad ceti se sigurno 100 njih javit da ti skinu nevinost...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 17:25   #257 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

melem u danasnje doba moze ponovo da se ugradi

I vraćanje nevinosti (himenoplastika) u zagrebačkim je poliklinikama tako moguće za 2000 do 5000 kuna. Među prvima koji je počeo izvoditi zahvate himenoplastike je dr. Miroslav Kinčl, zagrebački specijalist opće, plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, koji je operirao već više od sto pacijentica, među njima i velik broj strankinja.

Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 21:11   #258 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 175
morska_vila se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
melem u danasnje doba moze ponovo da se ugradi

I vraćanje nevinosti (himenoplastika) u zagrebačkim je poliklinikama tako moguće za 2000 do 5000 kuna. Među prvima koji je počeo izvoditi zahvate himenoplastike je dr. Miroslav Kinčl, zagrebački specijalist opće, plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, koji je operirao već više od sto pacijentica, među njima i velik broj strankinja.

da da.., al nije to isto

kao plastične sise i prirodne,
bolje su prirodne pa makar i manje

Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 23:28   #259 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,453
čudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz mase

ma dok god se ti ne opterećuješ tim stvarima to je super
A ako se opterećuješ onda se ili pokušaj ne opterećivat ili ............ (znaš i sama )
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 23:39   #260 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,055
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Ja ne kazem da treba da se opterecujes,kad se desi desice se.Ne treba nepromisljeno ulaziti u to ali po meni nije normalno da se nije desilo uopste.\jer negde duboko u sebi si verovatno nezadovoljna cim si postavila temu o tome....Ne znam ,to je moje misljenje.I sam psihijatar tj strucnije lice ce ti reci da onda nesto nije u redu kada sa 25 godina nisi izgubila nevinost.Nije sve u sexu .naravno ali taj cin je prirodni cin za svako ljudsko bice.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114