| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Devica sa 25 godina? Hm...ja bih se zapitala. Bolje se zapitaj o meni... 18 ... |
| | #253 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini potpisujem kaj je replica reko , kaj se uopce zamaras sa nevaznom stvari, ima puno vaznijih stvari od toga kaj si jos djevica, to je jedan plus kod tebe i rijesena stvar ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #254 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Kakav je to problem? Da si htjela sex već odavno si to mogla proći. Očito su ti neke druge stvari važnije a vjerovatno nemaš niti dovoljno veliki nagon za seksom(to bi ipak bilo malo čudno jer ipak u pubertetu smo svi divlji i pohotni).Vjerovatno će i tebi svanuti taj dan samo pazi nemoj odmah skakati s jednog na drugog da nadoknadiš propuštene godine. |
| | |
| | #255 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
Upravo tako,postoje važnije stvari.Mislim danas se sve vrti oko seksa,seksa i samo seksa kao da nemremo bez toga.Tko to kaže je teška kromanjončina. Može se bez toga.Makar bilo do ne znam koje godine nema veze.Kaj misliš kak se ja osjećam u današnjem društvu papana koji se ševe ko zečevi već sa 12 godina ?Ko da me to zamara....sramota. Citat:
![]() Neću plaćati sad prostitutke da zadovolje moje nagone svakih 10 min. Rawrrrr..... Druge stvari su kod nekih ljudi prioriteti a ne seks.Dobro sročeno.Sve u svemu,seks nije jedina stvar na svijetu.Iskreno...meni je budući posao na pameti a ne seks.... ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” Zadnji Uredio Replica : 02-05-08 u 10:56. | ||
| | |
| | #256 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
| |
| | |
| | #257 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini melem u danasnje doba moze ponovo da se ugradi I vraćanje nevinosti (himenoplastika) u zagrebačkim je poliklinikama tako moguće za 2000 do 5000 kuna. Među prvima koji je počeo izvoditi zahvate himenoplastike je dr. Miroslav Kinčl, zagrebački specijalist opće, plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, koji je operirao već više od sto pacijentica, među njima i velik broj strankinja. ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #258 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 175
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
da da.., al nije to isto kao plastične sise i prirodne, bolje su prirodne pa makar i manje ![]()
__________________ ----let the sunshine in---- | |
| | |
| | #259 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,453
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini ma dok god se ti ne opterećuješ tim stvarima to je super ![]() A ako se opterećuješ onda se ili pokušaj ne opterećivat ili ............ (znaš i sama )
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #260 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Ja ne kazem da treba da se opterecujes,kad se desi desice se.Ne treba nepromisljeno ulaziti u to ali po meni nije normalno da se nije desilo uopste.\jer negde duboko u sebi si verovatno nezadovoljna cim si postavila temu o tome....Ne znam ,to je moje misljenje.I sam psihijatar tj strucnije lice ce ti reci da onda nesto nije u redu kada sa 25 godina nisi izgubila nevinost.Nije sve u sexu .naravno ali taj cin je prirodni cin za svako ljudsko bice.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.

18 i 25 nije baš velika razlika.