Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Svaka čast sam rekao radi toga da se cura ne osjeća na neki način krivom jer je u 25. godini ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-03-08, 23:01   #21 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Re: Djevica u 25-oj godini

Svaka čast sam rekao radi toga da se cura ne osjeća na neki način krivom jer je u 25. godini djevica. Po pisanju u prvom postu kao da ona sama osjeća grižnju savjesti radi toga a IMO to ne bi trebala. Meni je čudnije da se jebu ovi od 14-15 nego što je ona djevica u 25. godini. Biti djevica danas u našem društvu ispada kao da je to sramota...a nije.
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:04   #22 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Zašto se ne bi osjećala krivom?? Zar osobe koje imaju problem ne bi trebale prepoznati problem i riješiti ga... nije li rekla da ima strah od muškaraca i bliskosti, ti to smatraš normalnim?? Nije problem da je ona djevica ako ima svjesno donesene temelje za to... problem je kad je djevica zbog onoga što shvaća kao anomaliju u psihi, a to je spomenuti strah. Malo dublji pogled u stvar - otkriva druge dimenzije iza naše balakanske lažno moralističke demagogije.

Nevezano uz topik... ja mislim da forum nije mjseto gdje bi trebali zavaravati ljude kako bi ih utješili... mislim da im okolina to dovoljno radi...

Zadnji Uredio _Aris_ : 10-03-08 u 23:08.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:05   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Pa to je živa istina... jadno zar ne???
u biti ovaj je slučaj u najmanju ruku pohvalan...
DrSakiman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:07   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,271
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Ja nju cijenim zato što se nije pojebala sa nekim sa strane samo da bi mogla reći da nije djevica, a i nema se čega sramit time što je sa 25 djevica pa ko da se mora ona jebat sad s nekim ako ona misli da nije vrijeme
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:16   #25 (permalink)
prof. Foruma

MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Zašto se ne bi osjećala krivom?? Zar osobe koje imaju problem ne bi trebale prepoznati problem i riješiti ga... nije li rekla da ima strah od muškaraca i bliskosti, ti to smatraš normalnim?? Nije problem da je ona djevica ako ima svjesno donesene temelje za to... problem je kad je djevica zbog onoga što shvaća kao anomaliju u psihi, a to je spomenuti strah. Malo dublji pogled u stvar - otkriva druge dimenzije iza naše balakanske lažno moralističke demagogije.

Nevezano uz topik... ja mislim da forum nije mjseto gdje bi trebali zavaravati ljude kako bi ih utješili... mislim da im okolina to dovoljno radi...
Ne mogu reći da li to smatram normalnim kada ne znam u kakvim je okolnostima odrasla i šta je sve doživjela i proživjela da taj strah osjeća. Da bi mogao reći da radi toga nije normalna trebao bi znati nju samu duže a i zanima me zašto taj strah? Nadalje, smatram da ju nikako ne treba napadati nego baš suprotno - pomoći. Jel' joj trebamo napisati "ostat ćeš uvijek sama?" Mislim da ne.

I sad ozbiljno.... možda je lezba cura? Možda je muškarci kao takvi ne privlače? Znam da sad ovo zvući smiješno ali teško je suditi o osobi kad o istoj ne znaš ništa. Strahova ima mnogo i ne bi ih sve nazvao bolestima. Treba vidjeti što je dovelo do njenog takvog razmišljanja... a to preko foruma je teško.

EDIT: Jedan od razloga je i njen konzervativan odgoj. Možda su joj roditelji svojim odgojem na neki način skroz nesvjesno ugradili strah prema muškarcima? Ako je držana i čuvana pod staklenim zvonom... ne bi se čudio da je u svemu tome velika uloga odgoja njenih roditelja.

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 10-03-08 u 23:19.
MalikTintilinić je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:21   #26 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Ne mogu reći da li to smatram normalnim kada ne znam u kakvim je okolnostima odrasla i šta je sve doživjela i proživjela da taj strah osjeća. Da bi mogao reći da radi toga nije normalna trebao bi znati nju samu duže a i zanima me zašto taj strah? Nadalje, smatram da ju nikako ne treba napadati nego baš suprotno - pomoći. Jel' joj trebamo napisati "ostat ćeš uvijek sama?" Mislim da ne.
Pa nisam rekao da je luđakinja nego da taj dio koji se odnosi na socijalizaciju nije kakav bi trebao biti... dakle taj dio nije normalan - taj da se boji muškaraca i bliskosti... nisam rekao da ona nije normalna osoba - niti sam je napao... o čem ti pričaš??

Riješavanje problema kreće od prepoznavanja... kako joj ti msiliš pomoći ako joj kažeš "svaka ti čast"... samo nastavi??

Citat:
I sad ozbiljno.... možda je lezba cura? Možda je muškarci kao takvi ne privlače? Znam da sad ovo zvući smiješno ali teško je suditi o osobi kad o istoj ne znaš ništa. Strahova ima mnogo i ne bi ih sve nazvao bolestima. Treba vidjeti što je dovelo do njenog takvog razmišljanja... a to preko foruma je teško.
Kaj bi bilo smješno, pa to sam je ja pitao u prvom postu... možda stvarno lakše uspostavlja odnose sa ženama - a u tome nema ništa loše... čemu zbog konzervativnog odgoja forsirati neki odnos sa muškarcem.
Psihičko stanje u kojem se čovjek boji bliskosti i osoba - nije normalno... nije zbog toga luđakinja ili nešto slično, nego netko tko ima problem... i kad ga jednom prepozna biti će korak bliže riješenju...

Sama je rekla: "misli pozitivno - to je najlakše reći"...

Zadnji Uredio _Aris_ : 10-03-08 u 23:25.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:24   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 25
Poruka: 52
alan_poh se izdvaja iz mase

autorico...jesi li ti mozda moja bivša?
bio sam sa curom 2 godine i nije mi dala...priznajem da sam i ja freak kao i ona (ona ima sada 25)
alan_poh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:27   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Ja mislim da je tu prije svega onaj djevojacki strah od nepoznatog, i nista drugo... ne mislim da postoji problem "Pale me cure" , jer bi to vjerojatno navela...
Ali ako se to već smatra problemom neka pošalje sliku ... ja ću ga se rado prihvatiti
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:28   #29 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Djevica u 25-oj godini

Jedno je biti nevina u 25-toj kao odraz tvoje zrelosti, tvoga stava, načina razmišljanja i određenja prema seksulanosti i životu i biti nevina kao odraz tvoga straha od muškaraca, manjka samopouzdanja, nesigurnosti, ne poznavanja same sebe, svoje snage i svoga samopoštovanja.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:30   #30 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Pa nisam rekao da je luđakinja nego da taj dio koji se odnosi na socijalizaciju nije kakav bi trebao biti... dakle taj dio nije normalan - taj da se boji muškaraca i bliskosti... nisam rekao da ona nije normalna osoba - niti sam je napao... o čem ti pričaš??
Nisam ja rekao da si je napao ti nego da je nema smisla napadati radi toga općenito. Opet se vraćam na početak... mi možemo samo nagađati zašto je ona takva. Da li je to stvar odgoja, načina života ili nećeg trećeg? Nikad nećemo ni znati jer osobu ne poznajemo.

Citat:
Riješavanje problema kreće od prepoznavanja... kako joj ti msiliš pomoći ako joj kažeš "svaka ti čast"... samo nastavi??
Hoćeš li joj ti pomoći ako joj kažeš da" psihičko stanje u kojem se čovjek boji bliskosti i osoba - nije normalno?".

Iako jesi u pravu misliš li da će joj i to pomoći? Nećemo joj niti mi pomoći ovim pametovanjem jer to nikuda ne vodi. Ako je cura iz ZG-a Arise upoznaj je i pomozi. IRL. Forum nije za riješavanje ovakvih stvari.

Zadnji Uredio MalikTintilinić : 10-03-08 u 23:32.
MalikTintilinić je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108