| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Prerani sex može dovesti do toga da ti se on zgadi. Znači, ako se ja idem prašiti zreliji ... |
| | #322 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
| |
| | |
| | #325 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini ma kad pogledas danasnj "klinci" njima uopce nije bitno s kim se karaju samo da ih vise i vise imaju, a "klinke" prate trend svojih vrsnjakinja jer mislim nemoze jedina bit nevina a sve ostale vec dale, zalosno, ali istinito tako da cisto sumnjam da bi se zapitali jel imaju kakvih bolesti ili nes slicno, a i danasnje "zene noci" lagano su pocele gubiti posao, jer u danasnje vrijeme mladjoj populaciji nije problem naci seksualnog partnera za jednu noc sto je porazavajuce ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #326 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]() Vidiš,nažalost nas ima jako malo koji vide situaciju kao ti i ostali ovdje,dobro ne svi ali neki. Manje-više su svi opsjednuti sa time da kada bi im rekao istu stvar kao i ovdje rekli bi ti da si budala...sramota za mladež. Znam,probao sam neke uvjeriti da to nije u redu pa su me poslali u 3 pm...i ostali bez zubiju nakon toga..![]() Sve u svemu dobro si to rekao.
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” | |
| | |
| | #327 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Ja sam imala prilika kao i svatko od vas vjerujem, da to napravim da se rijesim '' tereta '' . Medjutim to mi nije bio teret i cekala sam pravoga. To sto sam ga docekala stvar je samo moje srece sto sam poprilicno rano upoznala osobu s kojom zelim i dijelim sve, pa tako i najintimnije. Jednostavno neki tu osobu jos nisu upoznali i cekat ce dok se ne pojavi. to je sasvim normlano i nema apslolutno nikakve veze s godinama, ja da nisam upoznala sadasnjeg decka, vjerojatno to jos ne bih napravila. i uopce me ne bi bilo sramota, dapace bila bih ponosna kao sto i sad jesam na samu sebe.
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #328 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
Samo je pitanje kad upoznaš nekog kao što si navela.![]() Meni to iskreno nije teret i tak mi svejedno hoću nekog sad upoznat ili sa 25. ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” | |
| | |
| | #330 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini zasto? neki to cijene... samo da se razumimo, cemu taj nezreli stav ?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:38.