| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: morska_vila Al reći tipu da sam sa 25 god još djevica mi je luzerski Ne,nisi u ... |
| | #331 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Ne,nisi u pravu, nikako. Čekaš pravog i to je okej. Svi smo mi čekali onog pravog barem ja. I ne smeš misliti tako jer upravo to mišljenje koje imaš o sebi ne dozvoljava da neko udje u tvoj život.Gledaj malo to na drugačiji način,pozitivnije ![]()
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #332 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini I zasto to shvatas isuvise ozbiljno i tragicno? kao da je to ne znam ti sta! I bice kada bude, sta ima veze da li si ranije ili nisi! Ne dozvoli samo da te to koci kad budes u prilici da spavas sa muskarcem!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #334 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini zasto bi mu govorila da si djevica? ako ces krvariti reci mu da se dugo nisi seksala i da zato krvaris (ovo ti je provjereno tocno) i neces ispasti luzerica (iako nikako ne mislim da je to luzerski, samo govorim ono sto ti pretpostavljas da je), a on ce se osjecati posebnim sto nakon dugo vremena ti je on prvi i znat ce da nisi neka fufa koja lijeze sa svakim. a sada je samo pitanje koliko si ti spremna uopce na seks i bez price oko nevinosti. odgovor na to neces naci na forumu, to moras sama rjesiti u glavi.
__________________ aj rest maj kejs Zadnji Uredio GajbaPive : 15-05-08 u 00:22. |
| | |
| | #335 (permalink) |
| The Eye | Re: Djevica u 25-oj godini ako je nek te ja iz muskog stajalista razveselim. muskarci to cijene i ne brini se razumit ce, a ako kojim slucajem ne razumi to je notorna seljacina s kojom i ovako i onako bolje da nemas prvo iskustvo. i zato uzivaj i ne srami se toga(ako je to problem)
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #337 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #338 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini ti kazes: ajoj, taman je dosla kad si ga stavio... onda ti on kaze: super, mozemo sada bez kondoma, ja nemam spolnih bolesti a ti kazes: ali uprljat ce ti se a on kaze: nema veze, ima vode a ti kazes: al onda ga necu u zaru moci staviti u usta a on kaze: nije bed, bolji mi je seks bez kondoma nego stavljanje u usta za vrijeme seksa a onda ti kazes (iziritirano): jebemu, ok, djevica sam!!! (ovo bi trebalo biti fora na jedan vic kada se stari zajebe i kaze ''picka'' pred sinom, pokusava se izvuci nakon kaj ga sin pita sta je rekao, a onda nakon 20 pitanja stari pukne i kaze: picka sine, rekao sam picka!)
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #339 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]() Ne krvare sve devojke, kao što neke devojke boli neke ne...To sve zavisi od devojke do devojke.
__________________ N ♥ J | |
| | |
| | #340 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
mozda ti je netko uzeo nevinost dok si bila mala pa se ne sjecas... pls, ovo je crni humor, pa ak je moguce bez rep - ![]()
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.