Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: morska_vila Al reći tipu da sam sa 25 god još djevica mi je luzerski Ne,nisi u ...

Star 14-05-08, 23:16   #331 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: Djevica u 25-oj godini

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke
Al reći tipu da sam sa 25 god još djevica mi je luzerski
Ne,nisi u pravu, nikako. Čekaš pravog i to je okej. Svi smo mi čekali onog pravog barem ja. I ne smeš misliti tako jer upravo to mišljenje koje imaš o sebi ne dozvoljava da neko udje u tvoj život.Gledaj malo to na drugačiji način,pozitivnije
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 23:56   #332 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

I zasto to shvatas isuvise ozbiljno i tragicno?

kao da je to ne znam ti sta! I bice kada bude, sta ima veze da li si ranije ili nisi! Ne dozvoli samo da te to koci kad budes u prilici da spavas sa muskarcem!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 00:12   #333 (permalink)
Akademik Foruma

Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

E upravo to što je rekla white devil. A moguće da je to kod tebe problem.
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 00:20   #334 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 790
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke
Al reći tipu da sam sa 25 god još djevica mi je luzerski
zasto bi mu govorila da si djevica? ako ces krvariti reci mu da se dugo nisi seksala i da zato krvaris (ovo ti je provjereno tocno) i neces ispasti luzerica (iako nikako ne mislim da je to luzerski, samo govorim ono sto ti pretpostavljas da je), a on ce se osjecati posebnim sto nakon dugo vremena ti je on prvi i znat ce da nisi neka fufa koja lijeze sa svakim. a sada je samo pitanje koliko si ti spremna uopce na seks i bez price oko nevinosti. odgovor na to neces naci na forumu, to moras sama rjesiti u glavi.

Zadnji Uredio GajbaPive : 15-05-08 u 00:22.
GajbaPive je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 00:20   #335 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,788
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ako je nek te ja iz muskog stajalista razveselim. muskarci to cijene i ne brini se razumit ce, a ako kojim slucajem ne razumi to je notorna seljacina s kojom i ovako i onako bolje da nemas prvo iskustvo. i zato uzivaj i ne srami se toga(ako je to problem)
Trying to wake from this daydream of illusion.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 00:20   #336 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

il možeš da kažeš, prvi dan menge
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 00:24   #337 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
zasto bi mu govorila da si djevica? ako ces krvariti reci mu da se dugo nisi seksala i da zato krvaris.
A mozda i neces krvariti, evo, ja npr. nisam, hmmm...mozda nikada i nisam bila devica!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 00:27   #338 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
il možeš da kažeš, prvi dan menge
ti kazes: ajoj, taman je dosla kad si ga stavio...
onda ti on kaze: super, mozemo sada bez kondoma, ja nemam spolnih bolesti
a ti kazes: ali uprljat ce ti se
a on kaze: nema veze, ima vode
a ti kazes: al onda ga necu u zaru moci staviti u usta
a on kaze: nije bed, bolji mi je seks bez kondoma nego stavljanje u usta za vrijeme seksa
a onda ti kazes (iziritirano): jebemu, ok, djevica sam!!!

(ovo bi trebalo biti fora na jedan vic kada se stari zajebe i kaze ''picka'' pred sinom, pokusava se izvuci nakon kaj ga sin pita sta je rekao, a onda nakon 20 pitanja stari pukne i kaze: picka sine, rekao sam picka!)
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 00:27   #339 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
A mozda i neces krvariti, evo, ja npr. nisam, hmmm...mozda nikada i nisam bila devica!
Ni ja nisam
Ne krvare sve devojke, kao što neke devojke boli neke ne...To sve zavisi od devojke do devojke.
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 00:28   #340 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
crni humor:
mozda ti je netko uzeo nevinost dok si bila mala pa se ne sjecas...
pls, ovo je crni humor, pa ak je moguce bez rep -
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113