| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: morska_vila Al reći tipu da sam sa 25 god još djevica mi je luzerski E srećice mala, ... |
| | #354 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,160
![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini ma curo imaj svoj stav i da ti se cijelo drustvo prasi na veliko i da se karaju miljon puta dnevno imaj svoje ja i svoj ponos, jer jednog ce ti se dana to isplatiti ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #356 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Djevica u 25-oj godini kad prije 5 god a sad imas 32? ili s 14? 8to je bolje mozda?) daj se suzdrzi s glupim komentarima molim te, daj normalan i zreli komentar i potican, a ne tako... ako ne namjeravas dat normalan komentar zaobidji temu...
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #360 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
+ onaj komentar gore ti je krajnje nezreo, tako da se da zakljuciti samo 2 stvari 1. ili lazes o godinama 2. ili nisi prozivila mladost kako si tribala pa sad puca kriza srednjih godina uzivaj
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:44.