| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba to mislis da imas tijelo 32-godisnjakinje? + onaj komentar gore ti je krajnje nezreo, tako da ... |
| | #361 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-04-08
Poruka: 34
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
Dao ti bog da proživiš desetinu onoga što sam ja i bit ćeš sretna ![]()
__________________ sexerotika | |
| | |
| | #362 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini prvo da cu biti sretan, drugo ne dovodi u pitanje sto san sve prozivija, ok? mozda i vise nego ti u svoje 42 god...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #363 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini koje offtopicarenje , ajde ajde daj treba ohrabrit curu da se ne bedira zato kaj je djevica a vi se tu prepirete, to kaj je sexerotica malo djetinjasta, i ti kaj nisi, odmah prepiranje, ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #364 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini nije prepiranje radi toga, citaj ona je pisala glupe postove koji su bili krajnje nekorektni prema curi koja je otvorila temu... O.T. ponavljam muskarci to cijene i ne boj se zato.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #365 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini ja bi se dala kladit da ima 12 ak ne izgledom, onda mozgom nhf..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #366 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 165
![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Draga moja morska vilo, Neću ti lagati i reći da će ti jednog dana doći princ na bijelom konju i da ćete živjeti sretno do kraja života jer ti princ uvijek pošalje ovog bijelog, a on ostane s dečkima gledat tekmu. Trebaš sama riješiti svoj problem, psihološki, a seks će nakon toga doći sasvim spontano kao posljedica. Već odavno si sigurno shvatila da sex nije nešto prljavo i mislim da te to više ne muči. Ono što je tebi uvijek problem je strah od sexualne izvedbe i strah da te netko ne povrijedi. Moraš znati da ako planiraš ikada započeti vezu s nekim muškarcem povrijedit će te SIGURNO, a povrijedit ćeš i ti njega. To je tako u ljubavi, ljudi su osjetljivi i preemotivni. I nije kraj svijeta ni ako te dečko ostavi i ako se vaša veza preobrazi u katastrofu. Pa pogledaj svoje prijateljice. Sigurno se sada smiju kako su plakale za nekim bivšim dečkom. Sljedeći put kada ti priđe zgođušan dečko koketiraj s njim, zavodi ga i dopusti da on zavede tebe. Zamisli da si netko drugi, neka sex diva. Uživi se u ulogu. Ne moraš uopće biti s tim tipom, niti sa sljedećim, ali dopusti da te osvajaju. Tko zna, možda neki i uspije, a kada vidiš da si muškarcima privlačna, možda postaneš i sebi. Tada ćeš sigurno biti spremna spavati s nekim. Sex je igra, sve je u tvom mozgu. Moraš to željeti i osjećati, a onda neće biti ni bitno, ni primjetno da si djevica.
__________________ tralalalala |
| | |
| | #367 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Ček jel ti to ozbiljno ili ? Ako je to ozbilljno onda trebaš puno stvari promislit.Citat:
A ovo sa koketiranjem,ak pretjera onda je drolja.I to mi isto ne drži vodu... Koji savjeti pff.... ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” | |
| | |
| | #368 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 175
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
super napisano ![]()
__________________ ----let the sunshine in---- | |
| | |
| | #369 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
Ovde nije (koliko sam mogla da primetim) samo sex u pitanju već neki njeni razlozi u psihi, u glavi...a to mora rešiti.Ne zbog sexa ili ne znam ni ja čega već da bi ona sama bila srećnija i zadovoljna svojim životom ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. | |
| | |
| | #370 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]() Već sa samim postavljanjem ove teme vidiš naravno da ima neke svoje svijećice u glavi.Njezin problem.Ako se zamara sa tim što je u tim godinama i još je djevica,isto njezin problem.Moj savjet,nema ga. ![]() Mada ja mislim da je to isto neka sprdačina koju su znali drugi članovi pisat. Neka se ona prvo izjasni sto posto kaj nju brije pa da vidimo u čemu je problem.Puno je lakše nekom pomoći ako već imamo gotov slučaj tipa " zabrijala sam sa likom i njega sad pere nešto što sam ja djevica " a ovo " kako bi muškarci reagirali " to samo dragi Bog može znati i tu nema savjeta.Neka ode lijepo psihijatru kao što je rečeno,by who,nemam pojma. ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” Zadnji Uredio Replica : 17-05-08 u 01:54. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:19.

, ajde ajde daj treba ohrabrit curu da se ne bedira zato kaj je djevica a vi se tu prepirete, to kaj je sexerotica malo djetinjasta, i ti kaj nisi, odmah prepiranje, 

ak ne izgledom, onda mozgom
nhf..
Ako je to ozbilljno onda trebaš puno stvari promislit.