Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba to mislis da imas tijelo 32-godisnjakinje? + onaj komentar gore ti je krajnje nezreo, tako da ...

Star 16-05-08, 11:58   #361 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-04-08
Poruka: 34
sexerotika se izdvaja iz mase
Re: Djevica u 25-oj godini

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
to mislis da imas tijelo 32-godisnjakinje?

+ onaj komentar gore ti je krajnje nezreo, tako da se da zakljuciti samo 2 stvari
1. ili lazes o godinama
2. ili nisi prozivila mladost kako si tribala pa sad puca kriza srednjih godina

uzivaj
Ne da mislim, to mi kažu, a sigurno i ti misliš tako kad me vidiš na naslovnici novina.

Dao ti bog da proživiš desetinu onoga što sam ja i bit ćeš sretna
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 12:02   #362 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

prvo da cu biti sretan, drugo ne dovodi u pitanje sto san sve prozivija, ok? mozda i vise nego ti u svoje 42 god...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 13:58   #363 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

koje offtopicarenje , ajde ajde daj treba ohrabrit curu da se ne bedira zato kaj je djevica a vi se tu prepirete, to kaj je sexerotica malo djetinjasta, i ti kaj nisi, odmah prepiranje,
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 14:03   #364 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

nije prepiranje radi toga, citaj ona je pisala glupe postove koji su bili krajnje nekorektni prema curi koja je otvorila temu...

O.T.
ponavljam muskarci to cijene i ne boj se zato.

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 14:22   #365 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ja bi se dala kladit da ima 12 ak ne izgledom, onda mozgom nhf..
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 16:13   #366 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 165
sladoled se izdvaja iz masesladoled se izdvaja iz mase

Draga moja morska vilo,
Neću ti lagati i reći da će ti jednog dana doći princ na bijelom konju i da ćete živjeti sretno do kraja života jer ti princ uvijek pošalje ovog bijelog, a on ostane s dečkima gledat tekmu.

Trebaš sama riješiti svoj problem, psihološki, a seks će nakon toga doći sasvim spontano kao posljedica.
Već odavno si sigurno shvatila da sex nije nešto prljavo i mislim da te to više ne muči. Ono što je tebi uvijek problem je strah od sexualne izvedbe i strah da te netko ne povrijedi.
Moraš znati da ako planiraš ikada započeti vezu s nekim muškarcem povrijedit će te SIGURNO, a povrijedit ćeš i ti njega. To je tako u ljubavi, ljudi su osjetljivi i preemotivni. I nije kraj svijeta ni ako te dečko ostavi i ako se vaša veza preobrazi u katastrofu. Pa pogledaj svoje prijateljice. Sigurno se sada smiju kako su plakale za nekim bivšim dečkom.
Sljedeći put kada ti priđe zgođušan dečko koketiraj s njim, zavodi ga i dopusti da on zavede tebe. Zamisli da si netko drugi, neka sex diva. Uživi se u ulogu. Ne moraš uopće biti s tim tipom, niti sa sljedećim, ali dopusti da te osvajaju. Tko zna, možda neki i uspije, a kada vidiš da si muškarcima privlačna, možda postaneš i sebi. Tada ćeš sigurno biti spremna spavati s nekim. Sex je igra, sve je u tvom mozgu. Moraš to željeti i osjećati, a onda neće biti ni bitno, ni primjetno da si djevica.
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 16:33   #367 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 872
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: sladoled Pogledaj Poruke
Sex je igra, ...
Ček jel ti to ozbiljno ili ? Ako je to ozbilljno onda trebaš puno stvari promislit.

Citat:
Moraš to željeti i osjećati, a onda neće biti ni bitno, ni primjetno da si djevica.
Ima ljudi koji to žele samo sa onim " pravim /pravom " tak da " moraš željeti " nije baš Bog zna što,i ja želim pa eto.....Ja ne poznajem curu pa ne znam u čemu je problem,a neki jednostavno nisu našli " ono " nešto.
A ovo sa koketiranjem,ak pretjera onda je drolja.I to mi isto ne drži vodu...

Koji savjeti pff....
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 21:52   #368 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 175
morska_vila se izdvaja iz mase

Citat:
Draga moja morska vilo,
Neću ti lagati i reći da će ti jednog dana doći princ na bijelom konju i da ćete živjeti sretno do kraja života jer ti princ uvijek pošalje ovog bijelog, a on ostane s dečkima gledat tekmu.

Trebaš sama riješiti svoj problem, psihološki, a seks će nakon toga doći sasvim spontano kao posljedica.
Već odavno si sigurno shvatila da sex nije nešto prljavo i mislim da te to više ne muči. Ono što je tebi uvijek problem je strah od sexualne izvedbe i strah da te netko ne povrijedi.
Moraš znati da ako planiraš ikada započeti vezu s nekim muškarcem povrijedit će te SIGURNO, a povrijedit ćeš i ti njega. To je tako u ljubavi, ljudi su osjetljivi i preemotivni. I nije kraj svijeta ni ako te dečko ostavi i ako se vaša veza preobrazi u katastrofu. Pa pogledaj svoje prijateljice. Sigurno se sada smiju kako su plakale za nekim bivšim dečkom.
Sljedeći put kada ti priđe zgođušan dečko koketiraj s njim, zavodi ga i dopusti da on zavede tebe. Zamisli da si netko drugi, neka sex diva. Uživi se u ulogu. Ne moraš uopće biti s tim tipom, niti sa sljedećim, ali dopusti da te osvajaju. Tko zna, možda neki i uspije, a kada vidiš da si muškarcima privlačna, možda postaneš i sebi. Tada ćeš sigurno biti spremna spavati s nekim. Sex je igra, sve je u tvom mozgu. Moraš to željeti i osjećati, a onda neće biti ni bitno, ni primjetno da si djevica.

super napisano

Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 23:44   #369 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,055
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Ček jel ti to ozbiljno ili ? Ako je to ozbilljno onda trebaš puno stvari promislit.

Ima ljudi koji to žele samo sa onim " pravim /pravom " tak da " moraš željeti " nije baš Bog zna što,i ja želim pa eto.....Ja ne poznajem curu pa ne znam u čemu je problem,a neki jednostavno nisu našli " ono " nešto.
A ovo sa koketiranjem,ak pretjera onda je drolja.I to mi isto ne drži vodu...

Koji savjeti pff....
A tvoj savet je da opušteno čeka...šta da čeka?
Ovde nije (koliko sam mogla da primetim) samo sex u pitanju već neki njeni razlozi u psihi, u glavi...a to mora rešiti.Ne zbog sexa ili ne znam ni ja čega već da bi ona sama bila srećnija i zadovoljna svojim životom
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 01:50   #370 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 872
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
A tvoj savet je da opušteno čeka...šta da čeka?
Ovde nije (koliko sam mogla da primetim) samo sex u pitanju već neki njeni razlozi u psihi, u glavi...a to mora rešiti.Ne zbog sexa ili ne znam ni ja čega već da bi ona sama bila srećnija i zadovoljna svojim životom

Već sa samim postavljanjem ove teme vidiš naravno da ima neke svoje svijećice u glavi.Njezin problem.Ako se zamara sa tim što je u tim godinama i još je djevica,isto njezin problem.Moj savjet,nema ga.
Mada ja mislim da je to isto neka sprdačina koju su znali drugi članovi pisat.Neka se ona prvo izjasni sto posto kaj nju brije pa da vidimo u čemu je problem.Puno je lakše nekom pomoći ako već imamo gotov slučaj tipa " zabrijala sam sa likom i njega sad pere nešto što sam ja djevica " a ovo " kako bi muškarci reagirali " to samo dragi Bog može znati i tu nema savjeta.Neka ode lijepo psihijatru kao što je rečeno,by who,nemam pojma.

Zadnji Uredio Replica : 17-05-08 u 01:54.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114