Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; ne znam vishe sta mi ima da razglabamo o njenoj nevinosti, ne znam kakv savet da joj damo, osim da ...

Star 17-05-08, 11:30   #371 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,579
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: Djevica u 25-oj godini

ne znam vishe sta mi ima da razglabamo o njenoj nevinosti, ne znam kakv savet da joj damo, osim da to napravi sto je pre moguce, jer je ocigledno taj 'problem' kochi i stvara neku nesigurnost, dakle, osloboditi se tog tereta...ako ce se bolje osecati! Pa sta, ima verovatno devica i sa 30 , mozda i vishe godina, i to nije nista nenormalno!!!

devojko, to je tvoje telo i sta ima nekom da bude neobicno ili nenormalno! Ja cu danas jesti npr. lazanje i sta koga briga sta cu uneti u svoj organizam i sta sam unosila do sada! Po meni je to intimna stvar svakog coveka, a sta ima ko da se mesa u moj intimni zivot!

Ako ti je bash stalo da se sto pre resis tog statusa, uzmi alkohol, napij se, kreni sa drustvom u drugi grad, zgrabi nekog frajera i uradi to...Ako ti je stalo sta ko misli, taj te nece poznavati, pa ti nece biti ni bitno, ni tebi ni njemu! Ne zaboravi zastitu (duzna sam to reci, hihi)!

Samo, i to da jednom uradis, mozda ce stici drugi sexualni problem koji ce te muciti! Ti sa deckom, e sad nisi mu dobra u krevetu, samim tim sto si pocetnica...Ako cemo redom, ima toliko stvari koje ce ti nabijati pritisak (iliti tlak)! Znas i sama da je sve tako u zivotu, jedna muka prodje, druga dodje... Zato, ne razbijaj glavu time!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 13:34   #372 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

da, da necemo vise o njenoj nevinosti, ajmo sada o tvojim lasanjima.

nego nemoj da odesu drugi grad i nemoj da bacis nevinost u vetar i nemoj ju dati nekome bezveznjaku da ju okaci o pojas i da se fali pred drustvom.
Čuvaj ju pa makar dozivela duboku starost i ostala sama sa njom. Ti i tvoja nevinost. Nema veze. Ima jedna pesma od grupe gordi:
Bila je lepa ko boginja venera
imala je manir da muskarce tera
oni su je hteli...
.
.
dala je, dala je
svima dala pa se mala vrlo brzo pokajala...
.
.
nije vise lepa ko boginja venera
nema vise manir...
.
.
itd
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 15:54   #373 (permalink)
......

white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
da, da necemo vise o njenoj nevinosti, ajmo sada o tvojim lasanjima.
Osh malo?

Citat:
nego nemoj da odesu drugi grad i nemoj da bacis nevinost u vetar i nemoj ju dati nekome bezveznjaku da ju okaci o pojas i da se fali pred drustvom.
Samo kazem ako je toliko muci ta nevinost!!!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 15:57   #374 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,670
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ako ju muci nevinost, ako joj predstavlja teret toga se lako moze rjesiti, svaka zena ce jako lako naci muskarca koji ce pristat na one night stand
tako da ko voli i zeli samo naprid uvik ima neko ko ce biti za to, ako joj nije problem i teret neka ceka onog pravog, samo da joj to ne radi mantalnu barijeru za ostvarivanje dubljeg odnosa.
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 11:44   #375 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,736
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Morska vilo, ako je tebi tvoje djevičanstvo problem, evo ti nečega da se utješiš

Net.hr webcafe
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 12:59   #376 (permalink)
......

Nije to nista neobicno, Arylin, ima zena koje u tim godinama cuvaju svoju nevinost iz raznoraznih razloga. Nedavno sam citala o jednoj bogatashici koja je imala hrpu muskaraca, dozvoljavala im je da je zadovolje na raznorazne nacine, kao oralnim putem, ali penetracije nije bilo! Zena jednostavno to nije htela, ocigledno je nije ni mucio taj problem. Ne moze se ni sex bas svima svidjati!

Morska vilo, a ti ako imas urezane takve stavove, drzi se njih, zasto bi bila sa muskarcem na silu ako ti nije do toga, i zasto dozvoliti da imas psihicki pritisak zbog gluposti! Takodje ima devojaka koje su resile da nece pre braka, to je njihov stav i drze se toga, niti ih je sramota, niti se opterecuju time! Takvima je sex krajnje intiman cin, ili su konzervativni, pa nece pre prve bracne noci!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 18:11   #377 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 789
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

ĐEVOJKO, AJDE DA MI RJEŠIMO TVOJ PROBLEM, PA SE TI LJEPO JAVI MEN' NA PRIVAT MESĐ!!!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 18:37   #378 (permalink)
......

Zar tebi ne treba neka iskusna?
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 21:14   #379 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 25
Poruka: 789
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

gle, ovdje cu se zrtvovati za dobrobit đevojke.
al ja cu samo zalec, a ona neka se podvuce.
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 00:20   #380 (permalink)
......

Hehe, ima onaj vic o Crnogorcima:

Kako Crnogorac jebe?
Legne na krevet i ceka zemljotres!!!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113