| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Moje djevičanstvo je dar kojeg nitko vrijedan nije.... |
| | #382 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini :bravo osim stvarnih devica postoje tzv. device to su osobe koje su verne partneru, mužu, dečku. dok je sa jednim ne upušta se u druge veze. Po meni svaka osoba koja je samo sa jednim partnerom isto je devica, pa možete vi reći šta god hoćete. O tome se ne raspravlja, jer to je teret koji svako od nas nosi. Ne skrivate svoju neveru od partnera zato što se bojite da vas ne ubije već da vas ne ostavi. Pa zašto gavarate ako ne želite da vas ostavi. to je već za negde drugde raspravljat. Nemojte zbog trenutnog telesnog užitka da izgubite osobu i poverenje iste, do koje vam je stalo il ju volite. ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #383 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 151
![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]()
__________________ tralalalala | |
| | |
| | #385 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Ne mogu vjerovat da je ovo još otvoreno...... Dok se vi raspravljate teta ne samo da je izgubila nevinost nego se sada torba više nego mi svi zajedno..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #389 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini zakljicat i tocka jer je sve vidim rijeseno ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.

to je već za negde drugde raspravljat. Nemojte zbog trenutnog telesnog užitka da izgubite osobu i poverenje iste, do koje vam je stalo il ju volite.