| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tarquino Jedno je biti nevina u 25-toj kao odraz tvoje zrelosti, tvoga stava, načina razmišljanja ... |
| | #31 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Ne služi joj na čast taj njen strah ali opet mislim da je to posljedica nekih drugih utjecaja na nju...roditelji i odgoj IMO. Samo kažem da nije strašno što je djevica sa 25. Kada riješi taj "problem" asocijalnosti riješit će i ovo (ako se djevičanstvo može nazvat problemom). Bilo kako bilo... riješenje neće naći na forumu.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #34 (permalink) | |
To mi je shvatljivo, ne bi htio da je forum dovede u zabludu...a kako ste počeli... počevši od tebe, ovo bi se pretvorilo u hvalospjeve čednoj djevici umjesto da joj bar probate pomoći oko problema. Ja nemam riješenje, al kad već nemam ne pokušavam je dovesti u zabludu da je to nešto što ne treba riješiti...
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Čim je ovo postala na forum mislim da je i sama itekako svjesna da neki problem postoji kojeg treba ukloniti. Ne bi rekao zapravo ukloniti nego ona sama mora promijeniti način razmišljanja. To ne mogu niti ja, niti ti niti neko 50. nego ona sama.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Tvoje velikodušno nuđenje spolnog organa njoj ne može samo tako pomoći...stoga mislim nekako da to nije pravo riješenje koje bi njoj pomoglo. Nije sve tako površno...
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini mislim da bi trebala malo raditi na sebi, rijesiti se iskomplexiranosti, pa samim time i sramezljivosti, povecati komunikativnost i otvorenost, izlaziti van i upoznavati se s novim ljudima (citaj: DECKIMA), a ne bjezati od njih zbog straha.. ko da citam sebe u 15. godini to sto si nevina nema veze s icim, ali niti gubljenje nevinosti nije nikakav bauk kakvog ti, pretpostavljam, radis od toga.. niti ti za to treba princ na bijelom konju niti savrseno romanticna vecer ili sto vec ocekujes.. samo draga osoba s kojom se osjecas sigurno i lijepo.. a nije da takvih nema ![]() dakle.. rijesiti se straha i prepustiti se zivotu, uz malu dozu pameti ![]()
__________________ |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,874
![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Zašto bi to bio problem, ne kužim? Očito nisi još spremna spavati sa muškarcem, mlada si pred tobom su godine uživanja u sexu ![]() Sama ćeš znati kada je najbolje vrijeme za spavati sa muškarcem, nemoj se ravnati po okolini i nemoj da ti okolina nameće neka pravila...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:29.

........... pa se bumo dogovorili