Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tarquino Jedno je biti nevina u 25-toj kao odraz tvoje zrelosti, tvoga stava, načina razmišljanja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-03-08, 23:30   #31 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Djevica u 25-oj godini

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Jedno je biti nevina u 25-toj kao odraz tvoje zrelosti, tvoga stava, načina razmišljanja i određenja prema seksulanosti i životu i biti nevina kao odraz tvoga straha od muškaraca, manjka samopouzdanja, nesigurnosti, ne poznavanja same sebe, svoje snage i svoga samopoštovanja.
Lijepo sažeto... ja volim zakomplicirati...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:31   #32 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Nisam ja rekao da si je napao ti nego da je nema smisla napadati radi toga općenito. Opet se vraćam na početak... mi možemo samo nagađati zašto je ona takva. Da li je to stvar odgoja, načina života ili nećeg trećeg? Nikad nećemo ni znati jer osobu ne poznajemo.

Hoćeš li joj ti pomoći ako joj kažeš da" psihičko stanje u kojem se čovjek boji bliskosti i osoba - nije normalno?".

Iako jesi u pravu misliš li da će joj i to pomoći?
Naravno da neće... ali joj neće odmoći kao uvjeravanje je da je to nešto što joj služi na čast i da nastavi tako.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:35   #33 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Ne služi joj na čast taj njen strah ali opet mislim da je to posljedica nekih drugih utjecaja na nju...roditelji i odgoj IMO.

Samo kažem da nije strašno što je djevica sa 25. Kada riješi taj "problem" asocijalnosti riješit će i ovo (ako se djevičanstvo može nazvat problemom). Bilo kako bilo... riješenje neće naći na forumu.
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:37   #34 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Ne služi joj na čast taj njen strah ali opet mislim da je to posljedica nekih drugih utjecaja na nju...roditelji i odgoj IMO.
Za razliku od mene koji mislim da je to posljedica(??)... zar sam ja nešto rekao o uzroku problema?? Govorio sam o negativnim posljedicama...

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Bilo kako bilo... riješenje neće naći na fotumu.
To mi je shvatljivo, ne bi htio da je forum dovede u zabludu...a kako ste počeli... počevši od tebe, ovo bi se pretvorilo u hvalospjeve čednoj djevici umjesto da joj bar probate pomoći oko problema. Ja nemam riješenje, al kad već nemam ne pokušavam je dovesti u zabludu da je to nešto što ne treba riješiti...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:41   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

JA IMAM RIJEŠENJE,,,,,, moja slika je u profilu ... želim njenu i to je to........... pa se bumo dogovorili
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 23:48   #36 (permalink)
prof. Foruma

MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ja nemam riješenje, al kad već nemam ne pokušavam je dovesti u zabludu da je to nešto što ne treba riješiti...
Čim je ovo postala na forum mislim da je i sama itekako svjesna da neki problem postoji kojeg treba ukloniti. Ne bi rekao zapravo ukloniti nego ona sama mora promijeniti način razmišljanja. To ne mogu niti ja, niti ti niti neko 50. nego ona sama.
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 00:00   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,014
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
JA IMAM RIJEŠENJE,,,,,, moja slika je u profilu ... želim njenu i to je to........... pa se bumo dogovorili
Zar ste čoravi ili koji k...c?
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 00:06   #38 (permalink)
prof. Foruma

Tvoje velikodušno nuđenje spolnog organa njoj ne može samo tako pomoći...stoga mislim nekako da to nije pravo riješenje koje bi njoj pomoglo. Nije sve tako površno...
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 08:05   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

mislim da bi trebala malo raditi na sebi, rijesiti se iskomplexiranosti, pa samim time i sramezljivosti, povecati komunikativnost i otvorenost, izlaziti van i upoznavati se s novim ljudima (citaj: DECKIMA), a ne bjezati od njih zbog straha.. ko da citam sebe u 15. godini
to sto si nevina nema veze s icim, ali niti gubljenje nevinosti nije nikakav bauk kakvog ti, pretpostavljam, radis od toga.. niti ti za to treba princ na bijelom konju niti savrseno romanticna vecer ili sto vec ocekujes.. samo draga osoba s kojom se osjecas sigurno i lijepo.. a nije da takvih nema

dakle.. rijesiti se straha i prepustiti se zivotu, uz malu dozu pameti
Star 11-03-08, 08:11   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,874
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Zašto bi to bio problem, ne kužim?

Očito nisi još spremna spavati sa muškarcem, mlada si pred tobom su godine uživanja u sexu

Sama ćeš znati kada je najbolje vrijeme za spavati sa muškarcem, nemoj se ravnati po okolini i nemoj da ti okolina nameće neka pravila...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111