| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; a tibisere skupljas za bisernu ogrlicu koju ces da podas onoj apotekarki za aspirin jer boli glava a nema plivadona ... |
| | #393 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini ta u pekari, malo jaca onako gledano sa boka riba bomba ona je bomba, edina bomba i onako uvek trazim francuz i uzmem joj ga iz ruke pre no sto ga pusti pogledam je u oci vuf vuf ona se smeje ja se kesim ona je bomba auf auf rolf rolf ona je bomba
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #398 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini ma kazhem za vile jebote.. aha to je ta špreha.. pa šefica i šef i cijela familija..znash kolko ih ima ne..su isto tam oko dubrave prije zhivjeli..pa mala ima veze.. a vidimd a znash ti to malo bolje.. |
| | |
| | #399 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini ma šta ti ima biti bed... svijet nameče svakakve gluposti... ...nemoj se s time opterećivati, to što si djevica znači samo da imaš jako dobar/visok kriterij i da si kao osoba jako izgrađena... ![]() danas jako malo ljudi ima kriterija, svi se sa svakim.... ![]() stay cool..
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #400 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 175
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
Ma lako za to, nego kako je krenulo, umrijet ću kao djevica ![]()
__________________ ----let the sunshine in---- | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.

a bio si kod apotekarke..nego di ona tovja crna iz pekare..mislim da do 8 radi..bash kupio pola bijelog..a trazhio crnog