Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: branja ..... mlada si pred tobom su godine uživanja u sexu ako ima 25 godina.... onda je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-03-08, 08:16   #41 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 3,529
irm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masi
Re: Djevica u 25-oj godini

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
..... mlada si pred tobom su godine uživanja u sexu
ako ima 25 godina.... onda je dosta godina uživanja i "izgubila" ...... ja gledam recimo sebe.....od 13-14 godine uredno uživam...... a to je 11-12 godina.... a to je puno....

no nikad nije prekasno ako se ona tako osječa
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 08:18   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Poruka: 4,564
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
ako ima 25 godina.... onda je dosta godina uživanja i "izgubila" ...... ja gledam recimo sebe.....od 13-14 godine uredno uživam...... a to je 11-12 godina.... a to je puno....

Da istina, ali ako se ona nije osjetila spremnim na to, nismo svi isti po tom pitanju
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 08:40   #43 (permalink)
irm
Akademik Foruma

irm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masi

da znam, zato sam i napisao zadnju rečenicu
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 10:38   #44 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
ako ima 25 godina.... onda je dosta godina uživanja i "izgubila" ...... ja gledam recimo sebe.....od 13-14 godine redovito drkam...... a to je 11-12 godina.... a to je puno....

Bravo Irm. Bravoooo! I ti si djevac.
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 10:38   #45 (permalink)
irm
Akademik Foruma

jesam majke mi.....

edit: i nemoj mi editirat postove u svom postu jer če da me sanjaš
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 11:17   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Godine nisu važne, to što si djevica još manje, ako ne možeš podijeliti tekućine s nekime,jer ti se gadi ili te je strah suprotnog spola, ili nisi našla pravoga jer si povučena onda je to malo/PUNO zajebano!!!

- neki ljudi nisu nikad spremni, i filozofski gledano, nikad ni neće biti spremni, jesi li i ti takva, tj. hočeš li biti djevica u 40-oj???

- nitko ne kaže da trebaš spavati sa frajerom iste večeri kad ga upoznaš, čekanje se isplati, ako naravno nije predugo! Ali kad si mlad 13 - 17 čekaš jer ne znaš za bolje a htio bi probati, sad kad već imam koju godinu čekati mi se ne da predugo. Ono šta je meni predugo, mom frendu je nešto najnormalnije, itd....

Na žalost ovdje već ima materijala za teške filozofske rasprave, i još barem 500 postova, jer kad mi krenemo teško se zaustavimo, pa u tom slučaju kad već o tebi raspravljamo, molim te uključi se i pošalji nam svoj pogled na svijet u ovu raspravu, ili na PM!

Zadnji Uredio Drizzt : 11-03-08 u 11:23.
Drizzt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 11:37   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: branja Pogledaj Poruke
Zašto bi to bio problem, ne kužim?

Sama ćeš znati kada je najbolje vrijeme za spavati sa muškarcem, nemoj se ravnati po okolini i nemoj da ti okolina nameće neka pravila...
Bravo ! Couldn´t have said it better myself.

Mogu li nešto da kažem vezano za topic kad sam već tu...tko zapravo i što nas čini muškarcima/ženama ?
Jesmo li " scored " ili nismo ? Po kome to ? To je neka nova filozofija ? Mislim tako mi na jetra ide pritisak,ne meni nego mladima općenito o tome " Jel si dobio što jučer ? Nisi ? ahahah baš si pičkica ".

Jel može to da mi netko objasni molim lijepo i ponizno ?
Ja sam isto konzervativac sa 18 g,da imam svoj pogled.I po meni ne čini muškarca/ženu jesu li se ševili ili nisu nego po svojim djelima i odgovornosti...nije oduvijek bilo tako da se vrši pritisak o tome jesmo li dobili ili nismo.

Meni osobno nevinost,hahah baš sam nerd što nisam još dobio u 18 g života jelda....funny,ne predstavlja nikakav problem.Imam okolo " frendova " koji kenjaju " hahahah ja sam jučer dobio " I kaj sad ? Da odmah kleknem na koljena radi toga i divim se ? Isto godište kao i ja a razmišlja kao 10 godišnjak.

Zaključak,ne treba se žurit,ne postoji vremensko ograničenje za to.Take your time...

Zadnji Uredio Replica : 11-03-08 u 11:45.
Replica je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 11:39   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,176
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ma ljudi o čemu vi polemišete. Ovde je tipični slučaj za odstranjivanje nevinosti. Ja ću curo da ti savetujem da se te anomalije što prije rešiš i da si normalna kao i svaka druga cura. Vidiš to je samo certifikat da nisi drpana, ali to je samo prolazno, kad tad ostaneš bez toga. Zato što prije to bolje jer posle zbog onog oću, neću, ovom daću ovom neću, pa kad nisam dosad i neću, ostaćeš ceo život takva. Zato iz moga bogatog životnog iskustva mogu da se preporučim i taj ćemo deo da odstranimo na najbezbolniji način. Osetičeš samo nešto malo da te ubolo kao inekcija kod lekara i ništa više. Evo ovako ću da to obavim na svoj svojstveni način.
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 11:44   #49 (permalink)
..-..

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,548
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

e stara.. ponudi se na ebej..mogla bi dobre pare pokupit.. ja sam o tome razmisljal
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 11:51   #50 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 712
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
e stara.. ponudi se na ebej..mogla bi dobre pare pokupit.. ja sam o tome razmisljal
Ne znam kaj da kažem...mogao si nešto originalnije smislit...recimo....odi se prostituirat jelda ?
Umjesto da si smislio pametan odgovor koji joj može pomoći.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108