| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; da odi na tresnjevacki plac prodavat jagode..ili tak nekaj a? pa ja sam original ti si replica..i onda.. ... |
| | #51 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini da odi na tresnjevacki plac prodavat jagode..ili tak nekaj a? pa ja sam original ti si replica..i onda.. pa zakaj bi joj pomagal..nisma psihijatar da kuzhim ja to..pša vish da i meni treba pomoch..repliko
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Hehe you got me there bud....![]() Anyway,znam da nisi psihić ali jedan " mudar " odgovor od nekog sa tolkom " reputation " čovjek očekuje " mudre " odgovore ili si sav taj rep dobio jer si admin´s who... Šalim se ![]() ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Ha čuj...i ja sam tako prije.....bio sam " cave man " doslovce....samo sam visio na PC 24/7 i čudio sam se zašto nemam prijatelja niti ikog....sve u svemu moja greška i sad to vidim.Ali sad je sve bek tu normal ! ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Godina: 25
Poruka: 148
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Pročitala sam vaše odgovore. Hvala na podršci. ![]() Nisam lezba, niti me cure privlače. Privlače me muškarci, ali je moj strah od fizičkog i emotivnog kontakta s njima, jači od toga. Odgojem mi je usađeno da je sex nešto prljavo, pa mi se u glavi stvori blokada. Dečki mi unatoč mojoj sramežljivosti prilaze, ali ja ih odbijam već u startu iz nekog straha, a poslje se pitam zašto sam to učinila. ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Djevica u 25-oj godini Postoji i mogućnost da ti prilaze jer si tako " nevina ". Ja sam toga dosta vidio da frajerčine prilaze samozatajnim curama...." lako za iskoristiti " ako me shvačaš.
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Ja ću to uskoro ''postati'', hahaha... (Više u temi ''apstinencija'') Znam i ja neke cure što stvarno nisu. Imaju one što ''nakon'' kažu, jao nije mi vjerovao- ne vjerujem ti ni ja, Lutko! |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
sa jezikom onako filmski, znaš na francuski način, ili samo usne na usne?
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:36.

Hehe you got me there bud....