| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Više je bilo u duhu Italije, manje Francuska... koliko se sjećam...... |
| | #63 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini To sto si devica u 25. nemoj gledati kao neki veliki problem, nemoj to da te smara, muci i da se osecas 'drugacije'! Verujem da ce kad-tad naici neko s kojim ces pozeleti sex, samo budi opustena sa muskarcima, pa nisu oni neki bauk, niti te sexom nastoje povrediti (daj mu, pa ces da vidis kako je fin, haha...)! Cemu strah?! Stid?! Ako ti je muka da te neko vidi k'o od majke rodjenu, ako nisi zadovoljna svojim izgledom, ne ustucavaj se, je njima kad te zele, kad se napale, ni na pamet ne pada da li je tvoje telo savrseno, imas li negde vishak ili manjak! Kazes odgojena si tako da verujes da je sex nesto prljavo, sramotno... Ne, sex je divno iskustvo, sex je dobar za zdravlje, reshava te stresa, boljeg si raspolozenja,...ukratko zadovolj(e)na si! Mada, sigurno i sama to znas - teorija! To uzivanje koje si propustila, nek' te ne brine, ionako kazu da je najbolji posle 30. Kako muskarci gledaju na to? Deo vidis iz prethodnih postova, i ja mislim da bi vecina vishe voleli devicu, nego neku sa 300 bivshih sex-partnera, ne vole kad im prijatelj, poznanik ili neko sasvim trece lice kaze: "ej, bio sam ti s njom, a ti s njom za ozbiljno..."
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 175
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
hvala ![]() | |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
Oprosti molim te, ali jesi li pitala mamu i tatu, kako si ti nastala??? Mislim, dakle postojim, a tko me stvorio, biće da je misao???? Halllo, tko te je to odgajao tako da ti najveće zadovoljstvo koje postoji u prirodi prikaže kao nešto prljavo???? Tko god da je sigurno će gorjeti u paklu zbog te gnjusne laži!!! Možda malčice pretjerujem ,ali daj se poslušaj curo, pa danas curice u osnovnoj školi znaju više od tebe!!!
__________________ | |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
ja bi rađe prcnuo neku generalku a ja da sam isluženi vojnik njene armije nego da se mučim sa nekim novim na tom polju, može da mi se desi da se zaljubim u nevino stvorenje a onda izgubim pamet pa glavu i ode sve. Opasno je sa nevinim devojkama, može čovek da se zaljubi. Jer ono ona učenica ja učitelj pa obuka, teorija i postanemo prisni a ovako sa razvaljenom brajkačom radiš što oš i što moreš.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:12.