Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Više je bilo u duhu Italije, manje Francuska... koliko se sjećam......

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-03-08, 13:04   #61 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat
Re: Djevica u 25-oj godini

Više je bilo u duhu Italije, manje Francuska...
koliko se sjećam...
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:10   #62 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 175
morska_vila se izdvaja iz mase

A ljubila se jesam, al sve je to bilo nevino i djetinjasto.
morska_vila je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:12   #63 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,319
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
...
(Više u temi ''apstinencija'')
a di je ova tema...?
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:13   #64 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,609
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

To sto si devica u 25. nemoj gledati kao neki veliki problem, nemoj to da te smara, muci i da se osecas 'drugacije'! Verujem da ce kad-tad naici neko s kojim ces pozeleti sex, samo budi opustena sa muskarcima, pa nisu oni neki bauk, niti te sexom nastoje povrediti (daj mu, pa ces da vidis kako je fin, haha...)! Cemu strah?! Stid?! Ako ti je muka da te neko vidi k'o od majke rodjenu, ako nisi zadovoljna svojim izgledom, ne ustucavaj se, je njima kad te zele, kad se napale, ni na pamet ne pada da li je tvoje telo savrseno, imas li negde vishak ili manjak!
Kazes odgojena si tako da verujes da je sex nesto prljavo, sramotno... Ne, sex je divno iskustvo, sex je dobar za zdravlje, reshava te stresa, boljeg si raspolozenja,...ukratko zadovolj(e)na si! Mada, sigurno i sama to znas - teorija! To uzivanje koje si propustila, nek' te ne brine, ionako kazu da je najbolji posle 30.
Kako muskarci gledaju na to? Deo vidis iz prethodnih postova, i ja mislim da bi vecina vishe voleli devicu, nego neku sa 300 bivshih sex-partnera, ne vole kad im prijatelj, poznanik ili neko sasvim trece lice kaze: "ej, bio sam ti s njom, a ti s njom za ozbiljno..."
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:14   #65 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke
A ljubila se jesam, al sve je to bilo nevino i djetinjasto.

jelti jezik lizao mandule il nije
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:15   #66 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 880
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke

Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:18   #67 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke

kaj te briga, to ionako nema veze sa temom

morska_vila je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:20   #68 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
To sto si devica u 25. nemoj gledati kao neki veliki problem, nemoj to da te smara, muci i da se osecas 'drugacije'! Verujem da ce kad-tad naici neko s kojim ces pozeleti sex, samo budi opustena sa muskarcima, pa nisu oni neki bauk, niti te sexom nastoje povrediti (daj mu, pa ces da vidis kako je fin, haha...)! Cemu strah?! Stid?! Ako ti je muka da te neko vidi k'o od majke rodjenu, ako nisi zadovoljna svojim izgledom, ne ustucavaj se, je njima kad te zele, kad se napale, ni na pamet ne pada da li je tvoje telo savrseno, imas li negde vishak ili manjak!
Kazes odgojena si tako da verujes da je sex nesto prljavo, sramotno... Ne, sex je divno iskustvo, sex je dobar za zdravlje, reshava te stresa, boljeg si raspolozenja,...ukratko zadovolj(e)na si! Mada, sigurno i sama to znas - teorija! To uzivanje koje si propustila, nek' te ne brine, ionako kazu da je najbolji posle 30.
Kako muskarci gledaju na to? Deo vidis iz prethodnih postova, i ja mislim da bi vecina vishe voleli devicu, nego neku sa 300 bivshih sex-partnera, ne vole kad im prijatelj, poznanik ili neko sasvim trece lice kaze: "ej, bio sam ti s njom, a ti s njom za ozbiljno..."

hvala
morska_vila je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:20   #69 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke
Odgojem mi je usađeno da je sex nešto prljavo, pa mi se u glavi stvori blokada.

Oprosti molim te, ali jesi li pitala mamu i tatu, kako si ti nastala???

Mislim, dakle postojim, a tko me stvorio, biće da je misao????

Halllo, tko te je to odgajao tako da ti najveće zadovoljstvo koje postoji u prirodi prikaže kao nešto prljavo???? Tko god da je sigurno će gorjeti u paklu zbog te gnjusne laži!!!

Možda malčice pretjerujem ,ali daj se poslušaj curo, pa danas curice u osnovnoj školi znaju više od tebe!!!
Star 11-03-08, 13:21   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Verujem da ce kad-tad naici neko s kojim ces pozeleti sex,......

... i ja mislim da bi vecina vishe voleli devicu, nego neku sa 300 bivshih sex-partnera, ne vole kad im prijatelj, poznanik ili neko sasvim trece lice kaze: "ej, bio sam ti s njom, a ti s njom za ozbiljno..."
mislim da nije mene vidla i upoznala inače bi ta nevinost kao recka krasila moj kaiš(opasač, remen) već odavno.

ja bi rađe prcnuo neku generalku a ja da sam isluženi vojnik njene armije nego da se mučim sa nekim novim na tom polju, može da mi se desi da se zaljubim u nevino stvorenje a onda izgubim pamet pa glavu i ode sve. Opasno je sa nevinim devojkama, može čovek da se zaljubi. Jer ono ona učenica ja učitelj pa obuka, teorija i postanemo prisni a ovako sa razvaljenom brajkačom radiš što oš i što moreš.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114