| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Drizzt Oprosti molim te, ali jesi li pitala mamu i tatu, kako si ti nastala??? to što ... |
| | #71 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Godina: 25
Poruka: 167
![]() | Re: Djevica u 25-oj godini ![]() to što sam djevica ne znači da ne znam kako to izgleda u teoriji. a što se mojih staraca tiče, oni kao konzervativci valjda to rade samo zbog obveze i da dobiju djecu. a poslje, kad ih dobiju, to više ne rade. |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini CRNOGORKE TRAŽE IZGUBLJENU NEVINOST U NOVOM PAZARU KAO NOVA ZA 500 EVRA! • Zbog činjenice da je u nekim sredinama devičanstvo uslov za brak, mnoge devojke podvrgavaju se operativnom zahvatu u privatnim ordinacijama U nekim krajevima Crne Gore devičanstvo je i dalje uslov za brak, ali ne i garancija da će biti i srećan. Stotine devojaka sa severa Crne Gore, sa Kosova ali i iz novopazarske regije, koje su, možda u nekom ljubavnom zanosu, izgubile tu "dragocenost", a nakon toga ostale neudate, uspele su da vrate devičanstvo. Ova mini hirurška intervencija obavlja se brzo i efikasno u novopazarskim privatnim ordinacijama, a zahvat se izvodi u opštoj anesteziji i traje od 20 do 30 minuta. - "Krpljenje" devičnjaka, kako se to popularno kaže, je potpuno bezopasna intervencija. Reč je praktično o plastičnom operativnom zahvatu, nakon kojeg sve izgleda kao i pre gubljenja nevinosti, naravno sve do novog odnosa - ističe Vučić Popović, poznati ginekolog iz Bijelog Polja. Stroga tajna Sve se u Novom Pazaru može, zašto ne bi bilo i vraćanje nevinosti za pare. Nažalost, to se radi na crno, sve mora da ostane stroga tajna - ističe dr D. R, koji naglašava da sve više mladih devojaka živi po evropskim shvatanjima, ali da ima i konzervativnih ljudi koji bi da se vrate stotinama godina unazad. Intervencija vraćanja izgubljenog devičanstva u privatnoj ginekološkoj ordinaciji košta 500 evra, a visinu cene obično diktira vrsta anestezije. Ono što je za klijentelu najvažnije, diskrecija je zagarantovana kako u privatnoj ordinaciji, tako i u državnoj bolnici gde je ovaj zahvat mnogo jeftiniji, ali u kojoj pacijentkinje moraju da plate i dva bolnička dana. - Nikad više ne bih posetila ginekologa zbog novog himena - tvrdi 24-godišnja V. M. iz Rožaja koja se pre nekoliko godina podvrgla ovom zahvatu. - Tada sam to uradila iz čiste radoznalosti. Prilikom prvog narednog odnosa, bolovi su bili mnogo veći, iako je moj partner bio ubeđen u moju nevinost. Smatram da je reč o čistoj ludosti, na koju su neke devojke naterane zbog zastarelog uverenja da moraju stupiti u brak kao device. Honorar na crno - U Beogradu je ovaj posao razgranatiji, jer tamo postoje i specijalisti za genitalnu estetsku hirurgiju. Neki, od njih, kako sam čuo, dolaze i u Novi Pazar. Šta sve rade i da li imaju klijenata - nije mi poznato. Da se ja pitam, ovakvi zahvati bi se, za lepe pare, radili u bolnicama: zaradilo bi se, a pacijentkinje bi bile bezbednije - smatra jedan poznati ginekolog iz Novog Pazara. Načelnik i direktor bolnice u Pljevljima, Miodrag Dakić, veli da mu nije poznato da se takvi zahvati rade negde u Crnoj Gori, jer u ovoj ustanovi u poslednjih 20 godina niko nije tražio takvu vrstu zahvata, iako su priče o vraćanju nevinosti javna tajna u Novom Pazaru i okolnim mestima. Dala bi i više - Da sam mogla, najradije bih i ja dala 500 evra, pa čak i više, i u brak ušla kao devica... Ovako, muž mi, čim neku popije, stalno prigovara i veli kako se grdno prevario što me je oženio. Mlade devojke su zaista na muci - tvrdi jedna Novopazarka. zato devojke nemojte da se ustručavate, posle možete da vratite izgubljeno. Vozim za pazar za 300 evra, ako neko želi. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
ok, i moji su to radili kad sam bio mali, stara a ne stari, ali kakve to veze ima s time da je to prljavo i odvratno - loše protumačena autosugestija ili jednostavno strah od nepoznatog i moguće bolnoga?????
__________________ | |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Djevica u 25-oj godini Citat:
1. za uvet da budeš nevina il 2. da možeš da vratiš nevinost al godine ne što sada propustiš niko neće moći da ti vrati, jedino nevinost mogu da ti vrate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.