Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Djevica u 25-oj godini u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Drizzt Oprosti molim te, ali jesi li pitala mamu i tatu, kako si ti nastala??? to što ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-03-08, 13:26   #71 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Godina: 25
Poruka: 167
morska_vila se izdvaja iz mase
Re: Djevica u 25-oj godini

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Oprosti molim te, ali jesi li pitala mamu i tatu, kako si ti nastala???

to što sam djevica ne znači da ne znam kako to izgleda u teoriji.
a što se mojih staraca tiče, oni kao konzervativci valjda to rade samo zbog obveze i da dobiju djecu.
a poslje, kad ih dobiju, to više ne rade.
morska_vila je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:27   #72 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 800
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Jel se itko sjeća stare od Carrie iz filma ?

E to je prokleto ako imaš takve starce.Nekakve Bogom opsjednute manijake
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:29   #73 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke

to što sam djevica ne znači da ne znam kako to izgleda u teoriji.
a što se mojih staraca tiče, oni kao konzervativci valjda to rade samo zbog obveze i da dobiju djecu.
a poslje, kad ih dobiju, to više ne rade.
ma ja bi tebe razdjevečio pa makar poslje da te ženim
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:29   #74 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Jel se itko sjeća stare od Carrie iz filma ?

E to je prokleto ako imaš takve starce.Nekakve Bogom opsjednute manijake

moji nisu manijaci, samo su konzerve.
morska_vila je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:30   #75 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

... ali od kuda ti onda da je to nešto prljavo i odvratno???
Star 11-03-08, 13:31   #76 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
... ali od kuda ti onda da je to nešto prljavo i odvratno???

pa od njih valjda, čim bi takva neka scena na tv-u bila, odmah bi mijenjali program, stara ustvari, ne stari.

i dan danas to radi.
morska_vila je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:32   #77 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar

CRNOGORKE TRAŽE IZGUBLJENU NEVINOST U NOVOM PAZARU

KAO NOVA ZA 500 EVRA!

• Zbog činjenice da je u nekim sredinama devičanstvo uslov za brak, mnoge devojke podvrgavaju se operativnom zahvatu u privatnim ordinacijama

U nekim krajevima Crne Gore devičanstvo je i dalje uslov za brak, ali ne i garancija da će biti i srećan. Stotine devojaka sa severa Crne Gore, sa Kosova ali i iz novopazarske regije, koje su, možda u nekom ljubavnom zanosu, izgubile tu "dragocenost", a nakon toga ostale neudate, uspele su da vrate devičanstvo. Ova mini hirurška intervencija obavlja se brzo i efikasno u novopazarskim privatnim ordinacijama, a zahvat se izvodi u opštoj anesteziji i traje od 20 do 30 minuta.
- "Krpljenje" devičnjaka, kako se to popularno kaže, je potpuno bezopasna intervencija. Reč je praktično o plastičnom operativnom zahvatu, nakon kojeg sve izgleda kao i pre gubljenja nevinosti, naravno sve do novog odnosa - ističe Vučić Popović, poznati ginekolog iz Bijelog Polja.

Stroga tajna

Sve se u Novom Pazaru može, zašto ne bi bilo i vraćanje nevinosti za pare. Nažalost, to se radi na crno, sve mora da ostane stroga tajna - ističe dr D. R, koji naglašava da sve više mladih devojaka živi po evropskim shvatanjima, ali da ima i konzervativnih ljudi koji bi da se vrate stotinama godina unazad.

Intervencija vraćanja izgubljenog devičanstva u privatnoj ginekološkoj ordinaciji košta 500 evra, a visinu cene obično diktira vrsta anestezije. Ono što je za klijentelu najvažnije, diskrecija je zagarantovana kako u privatnoj ordinaciji, tako i u državnoj bolnici gde je ovaj zahvat mnogo jeftiniji, ali u kojoj pacijentkinje moraju da plate i dva bolnička dana.
- Nikad više ne bih posetila ginekologa zbog novog himena - tvrdi 24-godišnja V. M. iz Rožaja koja se pre nekoliko godina podvrgla ovom zahvatu. - Tada sam to uradila iz čiste radoznalosti. Prilikom prvog narednog odnosa, bolovi su bili mnogo veći, iako je moj partner bio ubeđen u moju nevinost. Smatram da je reč o čistoj ludosti, na koju su neke devojke naterane zbog zastarelog uverenja da moraju stupiti u brak kao device.

Honorar na crno

- U Beogradu je ovaj posao razgranatiji, jer tamo postoje i specijalisti za genitalnu estetsku hirurgiju. Neki, od njih, kako sam čuo, dolaze i u Novi Pazar. Šta sve rade i da li imaju klijenata - nije mi poznato. Da se ja pitam, ovakvi zahvati bi se, za lepe pare, radili u bolnicama: zaradilo bi se, a pacijentkinje bi bile bezbednije - smatra jedan poznati ginekolog iz Novog Pazara.

Načelnik i direktor bolnice u Pljevljima, Miodrag Dakić, veli da mu nije poznato da se takvi zahvati rade negde u Crnoj Gori, jer u ovoj ustanovi u poslednjih 20 godina niko nije tražio takvu vrstu zahvata, iako su priče o vraćanju nevinosti javna tajna u Novom Pazaru i okolnim mestima.

Dala bi i više

- Da sam mogla, najradije bih i ja dala 500 evra, pa čak i više, i u brak ušla kao devica... Ovako, muž mi, čim neku popije, stalno prigovara i veli kako se grdno prevario što me je oženio. Mlade devojke su zaista na muci - tvrdi jedna Novopazarka.

zato devojke nemojte da se ustručavate, posle možete da vratite izgubljeno. Vozim za pazar za 300 evra, ako neko želi.
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:40   #78 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Cula sam za to! Istina, u nekim sredinama uslov je da budes nevina da bi usla u brak! No comment!
Odgovori sa citatom
Star 11-03-08, 13:41   #79 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: morska_vila Pogledaj Poruke
pa od njih valjda, čim bi takva neka scena na tv-u bila, odmah bi mijenjali program, stara ustvari, ne stari.

i dan danas to radi.

ok, i moji su to radili kad sam bio mali, stara a ne stari, ali kakve to veze ima s time da je to prljavo i odvratno - loše protumačena autosugestija ili jednostavno strah od nepoznatog i moguće bolnoga?????
Star 11-03-08, 13:42   #80 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Cula sam za to! Istina, u nekim sredinama uslov je da budes nevina da bi usla u brak! No comment!
za šta si čula:
1. za uvet da budeš nevina il
2. da možeš da vratiš nevinost al godine ne

što sada propustiš niko neće moći da ti vrati, jedino nevinost mogu da ti vrate
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113