| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Dobro,ili Loše? u Društvo forumu; Evo ovako;Jedan dan sam iso kod frenda da se dogovorimo za grad navecer.Kad sam pozvonio na vrata,otvorila ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-02-08 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 35
![]() | Dobro,ili Loše? Evo ovako;Jedan dan sam iso kod frenda da se dogovorimo za grad navecer.Kad sam pozvonio na vrata,otvorila mi je njegova stara.I nista bok,bok ja pitam jel Marko doma,ona kaze da nije,otiso je kod cure,ali doci ce uskoro.I tak ona mene ponudi s picem,a dok je isla u hladnjak po pivu,sagnula se je kako bi je uzela.Ja se zagledo,u njezino dupe,a ona se naglo okrene i pita me;jel ti se svida ono kaj vidis?Ja sam zbunjen kazem;aha... Ona nam otvori pive,i pocne je piti,a malo joj je curilo izmedu sisa.Meni se digo,Od jednom se pocnemo zvaljit,idemo do spavace sobe,bacim je na krevet i pocnemo.Ona mi ga pusi,ja je primim okrenem i krenem je u guzu.Ona stenje,i vice jace,jace.Nakon nekog vremena promjenimo pozu,i nastavimo klasicno.Ja se previse zaneso,i na kraju svrsio u nju.Nisam koristio kondom...Sta ako ostane trudna?i da li da to kazem best frendu ili ne?!? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dobro,ili Loše? Pa ako ostane trudna priznaj dijete. Ipak si maneken i snimaš u Londonu, Milanu, Beogradu, Tokiju... valjda imaš onda i love za uzdržavat bebu? Naravno da mu nećeš reći. Ovo me sve nekako posjeća na Američku pitu i Stifflerovu mamu. ![]() I ako ostane trudna nemaš šta reći frendu... vidit će se trbuh. ![]() Ali zašto je naziv topica dobro ili loše? Dobro ili loše što si hebao prijateljevu mamu, što je možda trudna ili što si možda to sve zamislio i sanjao?
__________________ Nema smisla. Zadnji Uredio MalikTintilinić : 20-02-08 u 13:12. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Dobro,ili Loše? Da, svi ćemo nasjesti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.

..luW ya..