Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Dobro,ili Loše? u Društvo forumu; ahahahhah nisam se dugo ovako nasmijo...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 16:34   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: Dobro,ili Loše?

ahahahhah nisam se dugo ovako nasmijo
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 16:40   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

zvaka kao panj treba je sazvakat
rasovicz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 18:05   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-07
Godina: 18
Poruka: 180
domy_1 se izdvaja iz mase

dobro je u tome kaj si imao lijep san a loše je u tome kaj prije neg kaj te neko probudio taj lijepi san se pretvorio u noćnu moru..

joj kolko sam se ja puta našao u gorim stvarima..

registriraj se i igraj sa igračima diljem balkana
domy_1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 19:00   #24 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Pa ako ostane trudna priznaj dijete. Ipak si maneken i snimaš u Londonu, Milanu, Beogradu, Tokiju... valjda imaš onda i love za uzdržavat bebu?

Naravno da mu nećeš reći. Ovo me sve nekako posjeća na Američku pitu i Stifflerovu mamu.

I ako ostane trudna nemaš šta reći frendu... vidit će se trbuh.

Ali zašto je naziv topica dobro ili loše? Dobro ili loše što si hebao prijateljevu mamu, što je možda trudna ili što si možda to sve zamislio i sanjao?
hahahaha......
bože ja ne vjerujem to što sam pročitala-šta on piše-curilo je niz sise,gledo sam ju,nadigo se ,hahahaha,
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 20:26   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,368
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

šta se svi odma smeju dečko je imao iskustvo i želio da podeli sanama. Mislim da je to problem i zaželite mu dobrodošlicu a ne ismijavajte njegovu brigu. Pa kako će da kaže prijatelju-sine dobio si brata a ja sina. Tvoj brat je i sin meni. Ozbiljno problem je vrlo problematičan. Mislim da bi trebala mama da ode kod nekog dase da ju još puni po mogućnosti kod nekog klempavog taj će radit uši , one se dorađuju najzadnje pa kad izađe klempo neće lićiti na tebe moš da eskiviraš.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 20:32   #26 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
šta se svi odma smeju dečko je imao iskustvo i želio da podeli sanama. Mislim da je to problem i zaželite mu dobrodošlicu a ne ismijavajte njegovu brigu. Pa kako će da kaže prijatelju-sine dobio si brata a ja sina. Tvoj brat je i sin meni. Ozbiljno problem je vrlo problematičan. Mislim da bi trebala mama da ode kod nekog dase da ju još puni po mogućnosti kod nekog klempavog taj će radit uši , one se dorađuju najzadnje pa kad izađe klempo neće lićiti na tebe moš da eskiviraš.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 20:47   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Madoxx Pogledaj Poruke
Evo ovako;Jedan dan sam iso kod frenda da se dogovorimo za grad navecer.Kad sam pozvonio na vrata,otvorila mi je njegova stara.I nista bok,bok ja pitam jel Marko doma,ona kaze da nije,otiso je kod cure,ali doci ce uskoro.I tak ona mene ponudi s picem,a dok je isla u hladnjak po pivu,sagnula se je kako bi je uzela.Ja se zagledo,u njezino dupe,a ona se naglo okrene i pita me;jel ti se svida ono kaj vidis?Ja sam zbunjen kazem;aha...

Ona nam otvori pive,i pocne je piti,a malo joj je curilo izmedu sisa.Meni se digo,Od jednom se pocnemo zvaljit,idemo do spavace sobe,bacim je na krevet i pocnemo.Ona mi ga pusi,ja je primim okrenem i krenem je u guzu.Ona stenje,i vice jace,jace.Nakon nekog vremena promjenimo pozu,i nastavimo klasicno.Ja se previse zaneso,i na kraju svrsio u nju.Nisam koristio kondom...Sta ako ostane trudna?i da li da to kazem best frendu ili ne?!?
Hahahaha O pa da li je ovo moguće????
Star 20-02-08, 22:28   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Poruka: 315
daai se izdvaja iz mase

a kralju moj!!! Priča ti je preotrcana, kakav smokvin list-ni oni nisu ŽUTA ŠTAMPA!
Aj ti lipo promini nick, dođi ka novi čovik(započmi novi forumski život) i prestani 'kakit' jel ovde niko ne puši takva sranja

Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 22:49   #29 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Stavi se na njegovo mjesto da je on to tvojoj mami napravio... da li bi cijenio istinu ili je radije ne bi htio čuti??
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 23:01   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,368
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Stavi se na njegovo mjesto da je on to tvojoj mami napravio... da li bi cijenio istinu ili je radije ne bi htio čuti??
a šta ima gore od istine samo da ti drugar kevu praši. Pa znaš ono dođe drugar pa ti kaže da ti je on drug i da tebe smatra za druga i da ti kao drugar ima nešto važno reći u poverenju.
"KARO SAM TI STARU DOK SI BIO U DUĆANU!!!!!!"
smešno, pa to ti neće drugar da kaže to će pseto da ti kaže. Pravi drugar ti kevu potroši i ćuti o tome ko zaliven.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110