| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Dobro,ili Loše? u Društvo forumu; meni se čini da je neko gledo previše MILF filmova... |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dobro,ili Loše? misliš da je neverovatno da drpaš mamu od svoga drugara. Aj sad iskreno reci koliko ima mama drugara da ti se dopadaju, a. Mozda on nije neki pisac pa nam nije mogao to posve doćarati ali razumeš što se desilo.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dobro,ili Loše? sećam se da mi se jednom prijebalo kad smo nekim ljudima pokazivali put za italiju ("turisti" ) u toj skupini bila starija žena svojih 70 godina al dobro držeća. Tako se meni prijebe i u onoj pustari malo ja sanjom popričam kao gde si i šta ima, sažalim se na situaciju tešku pa još par reči kao mnogo ste privlačni, imate lep ten, šteta što sam oženjen ja bi vas oženeo i tako sve one balalajke. Na kraju upita ja nju oće dat picke a ona će meni: ah sinko, nema više kod mene ništa, to ti jad i bijeda. Ma nema da nema- reko ja. Tako odošmo mi malo pokraj a sve to gledo njen sin, skoro vršnjak, a mogu ti reći da smo najbolji drugari i dan danas čujemo se a i pozvo me u italiju u napulj.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-11-07
Poruka: 12
![]() | Re: Dobro,ili Loše? Citat:
...osvrni se oko sebe toliko mladih zena,djevojaka![]()
__________________ No God No Masters | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:18.

) u toj skupini bila starija žena svojih 70 godina al dobro držeća. Tako se meni prijebe i u onoj pustari malo ja sanjom popričam kao gde si i šta ima, sažalim se na situaciju tešku pa još par reči kao mnogo ste privlačni, imate lep ten, šteta što sam oženjen ja bi vas oženeo i tako sve one balalajke. Na kraju upita ja nju oće dat picke a ona će meni: ah sinko, nema više kod mene ništa, to ti jad i bijeda. Ma nema da nema- reko ja. Tako odošmo mi malo pokraj a sve to gledo njen sin, skoro vršnjak, a mogu ti reći da smo najbolji drugari i dan danas čujemo se a i pozvo me u italiju u napulj.
...osvrni se oko sebe toliko mladih zena,djevojaka