| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Dobro,ili Loše? u Društvo forumu; A koja je tvoja dobna granica šabane?... |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobro,ili Loše? cak bi MOZDA i povjerovala da nisi napisao da joj je pivo curilo niz sise....to je zbilja bilo pretjerivanje
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma | dok hoda i želi se poštucat a zašto ne. Ako ona želi da ju usrećim ima još Žuži u ovom svetu samo nisu medijske ličnosti. Najvažnije je ako žemska hoće. Pickhe su razne kod ovih starijih su preklapače malo zarasle moraš da ju rastvoriš a kod onih od 30-40 takozvane pice dvodihalice, dok ju karaš ona malo titra, diše, dodatno te stimuliše. Ove male 20g su krute, kao krmenadle kad izvadiš iz dubokog pa odstoje jedno pola do sat vremena. ma malo moraš stilski da dodaš da lepo izgleda kao iz filma. Ma znaš da je napisao: stara sjela na mene i drmala se, izgledalo bi nasilnički, ružno. Ovakoo lepo zamotano u mašnu.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. Zadnji Uredio fat_boy_slim : 21-02-08 u 10:00. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobro,ili Loše? ![]() Ok. Ovo je smijeh priča, ali ima način kako da mu kažeš kaj si napravio (ja ne vjerujem kaj meni pada na pamet )Recimo posvađate se i kažeš mu ono jako ružno za mamu i kad te on u čudu upita da kaj si rekao ti reci "pa istinu, to nije bila psovka" ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:35.

)