Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Dobro,ili Loše? u Društvo forumu; A koja je tvoja dobna granica šabane?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-08, 09:32   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Dobro,ili Loše?

A koja je tvoja dobna granica šabane?
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 09:37   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,671
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

cak bi MOZDA i povjerovala da nisi napisao da joj je pivo curilo niz sise....to je zbilja bilo pretjerivanje
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 09:37   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
A koja je tvoja dobna granica šabane?
dok hoda i želi se poštucat a zašto ne. Ako ona želi da ju usrećim ima još Žuži u ovom svetu samo nisu medijske ličnosti. Najvažnije je ako žemska hoće. Pickhe su razne kod ovih starijih su preklapače malo zarasle moraš da ju rastvoriš a kod onih od 30-40 takozvane pice dvodihalice, dok ju karaš ona malo titra, diše, dodatno te stimuliše. Ove male 20g su krute, kao krmenadle kad izvadiš iz dubokog pa odstoje jedno pola do sat vremena.

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
cak bi MOZDA i povjerovala da nisi napisao da joj je pivo curilo niz sise....to je zbilja bilo pretjerivanje
ma malo moraš stilski da dodaš da lepo izgleda kao iz filma. Ma znaš da je napisao: stara sjela na mene i drmala se, izgledalo bi nasilnički, ružno. Ovakoo lepo zamotano u mašnu.

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 21-02-08 u 10:00.
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 10:57   #44 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,646
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Hahahaha O pa da li je ovo moguće????

I te kako, al' ne znaci i da je tacno!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 10:59   #45 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,646
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
a kod onih od 30-40 takozvane pice dvodihalice.

Ok. Ovo je smijeh priča, ali ima način kako da mu kažeš kaj si napravio (ja ne vjerujem kaj meni pada na pamet )

Recimo posvađate se i kažeš mu ono jako ružno za mamu i kad te on u čudu upita da kaj si rekao ti reci "pa istinu, to nije bila psovka"
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 13:10   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Da npr, kao "jebo sam ti mater "!

Nije namijenjeno uvredama!!!!!!
Star 21-02-08, 13:16   #47 (permalink)
Akademik Foruma

saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Da npr, kao "jebo sam ti mater "!

Nije namijenjeno uvredama!!!!!!
da to si nekog citirao samo neznam koga
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 14:33   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-08
Godina: 19
Poruka: 35
Madoxx se izdvaja iz mase

Sta se mene tice,vi ne morate da mi vjerujete,ali to je bilo upravo tako.Btw zenska ima 40g,I bomba,je.
Madoxx je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 14:52   #49 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,518
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

O bože daj da rodim sina koji ima zgodne prijatelje i da nije gay
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 15:01   #50 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Madoxx Pogledaj Poruke
Sta se mene tice,vi ne morate da mi vjerujete,ali to je bilo upravo tako.Btw zenska ima 40g,I bomba,je.
ja ti verujem pa bio sam u slicnoj situaciji.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114