Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Dobro,ili Loše? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Može onda ova? a ova...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-02-08, 15:34   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,342
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
Re: Dobro,ili Loše?

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Može onda ova?

a ova
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 12:40   #52 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Madoxx Pogledaj Poruke
Sta se mene tice,vi ne morate da mi vjerujete,ali to je bilo upravo tako.Btw zenska ima 40g,I bomba,je.
Dobro, sve da je tako, sta ona kaze ??? Kaze li bilo sta??? Ako ti je frka sto si svrsio u nju, pa zena sigurno uzima pills kao i vecina koje su u braku i u tim godinama, nije blesava!!! Al' majka od frienda...
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 12:44   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Dobro, sve da je tako, sta ona kaze ??? Kaze li bilo sta??? Ako ti je frka sto si svrsio u nju, pa zena sigurno uzima pills kao i vecina koje su u braku i u tim godinama, nije blesava!!! Al' majka od frienda...
da, da, da nemora muž usled toliko posla i obaveza a elektronski podsetnik nemože da računa mesečnice, pa ovako je sigurnije. Dođeš kući umoran boli te glava i još da misliš jel možeš unutra il ne, a može da ti se i pomeša ova je rekla može, ova ne, pa neznaš šta je kod kuće. Ženama isto dobro dođe, nikad neznaš šta će da uleti
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 12:54   #54 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 26
Poruka: 908
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

Citat:
Ženama isto dobro dođe, nikad neznaš šta će da uleti
pa da, hoda ulicom spotakne se i padne na nečiju batinu i ostane trudna, pilula riješava tu neugodnu situaciju
mentol je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 13:21   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-08
Godina: 19
Poruka: 35
Madoxx se izdvaja iz mase

Jucer me je zvala,i rekla da se ne brinem da nije trudna,jer uzima pilule.Pitala me je jel hocu da to ponovimo...
Madoxx je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 13:27   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 26
Poruka: 908
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

izgleda da si ti neki vepar
mentol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 13:32   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 55
nina_21 je zabranio reputaciju

Posjeti mu staru još koji put
nina_21 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 14:07   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Jucer me je zvala,i rekla da se ne brinem da nije trudna,jer uzima pilule.Pitala me je jel hocu da to ponovimo...
nemoj to odbit ni u ludilu, uzmi ispričnicu za školu pa kad ti drugar ode u školu ti na obuku kod njegove keve. Stara će te naučiti a ako te drugar uhvati na delu il nedaj bože mamin ševac ima da ti lični opis promeni i zube po patosu da ti prospe pa neš više bit maneken već manikir.
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 15:44   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,550
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

masta radi svasta

Citat:
...i sta si ti rekao? da budete cim veceras legnes u krevet i zaspes?
Star 23-02-08, 03:38   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

ja sam od malh nogu uvijek govrio jebat ću ti matr..,,al ovaj dečko to uistimu i radi
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108