Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Dobro,ili Loše? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic nemoj to odbit ni u ludilu, uzmi ispričnicu za školu pa kad ti drugar ode ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-02-08, 19:17   #61 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-08
Godina: 19
Poruka: 35
Madoxx se izdvaja iz mase
Re: Dobro,ili Loše?

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
nemoj to odbit ni u ludilu, uzmi ispričnicu za školu pa kad ti drugar ode u školu ti na obuku kod njegove keve. Stara će te naučiti a ako te drugar uhvati na delu il nedaj bože mamin ševac ima da ti lični opis promeni i zube po patosu da ti prospe pa neš više bit maneken već manikir.
Da me i uhvati,nebi mi mogo nista zato kaj treniran kick-box 10 godina...
Madoxx je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 00:25   #62 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

stari moj to ti nemože pomoć. Dok si ti nanjpj po ledima kad te oplete fosna colerica moz se jebhat i jos pantalone navuc na sebe opalite i drugi put. Konacno si obucen i okrenes se a pistolj te gleda i kakav brale boks, veruj mi iz ličnog iskustva. (19-10=9 nisam znao da se to pocinje tako rano trenirat)
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 13:05   #63 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-08
Godina: 19
Poruka: 35
Madoxx se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
stari moj to ti nemože pomoć. Dok si ti nanjpj po ledima kad te oplete fosna colerica moz se jebhat i jos pantalone navuc na sebe opalite i drugi put. Konacno si obucen i okrenes se a pistolj te gleda i kakav brale boks, veruj mi iz ličnog iskustva. (19-10=9 nisam znao da se to pocinje tako rano trenirat)
Da kreno sam trenirat sa 10 godina...
Madoxx je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 13:14   #64 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,331
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

maneken, radiš vani, bogat, prezgodan, kikboks'.......... jebote zbog tebe bi i ja peder postao..............

a sad dosta sranja....................
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 13:17   #65 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,931
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

irm a ja mislio da si meni obećao guzu
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 13:21   #66 (permalink)
irm
Akademik Foruma

irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

a jebiga, lepši je od tebe hahahahaha
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 13:22   #67 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,931
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

čekaj da si stavim sliku od brad pitta u profil...hoćeš me onda?
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 13:23   #68 (permalink)
irm
Akademik Foruma

uuuuuuuuuuuuu može hahahaha
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 13:24   #69 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,740
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ma ja zbog manekena nebi postao šupak meraklija, nikada ni da je jedini na svetu.
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 13:25   #70 (permalink)
irm
Akademik Foruma

kako ne šabane? pa viđe' ga šta je lepi hahahaha
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114