| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Dobro,ili Loše? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic nemoj to odbit ni u ludilu, uzmi ispričnicu za školu pa kad ti drugar ode ... |
| | #61 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-02-08 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 35
![]() | Re: Dobro,ili Loše? Citat:
| |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Dobro,ili Loše? stari moj to ti nemože pomoć. Dok si ti nanjpj po ledima kad te oplete fosna colerica moz se jebhat i jos pantalone navuc na sebe opalite i drugi put. Konacno si obucen i okrenes se a pistolj te gleda i kakav brale boks, veruj mi iz ličnog iskustva. (19-10=9 nisam znao da se to pocinje tako rano trenirat)
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-02-08 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 35
![]() | Re: Dobro,ili Loše? Citat:
![]() | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobro,ili Loše? maneken, radiš vani, bogat, prezgodan, kikboks'.......... jebote zbog tebe bi i ja peder postao.............. a sad dosta sranja....................
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #65 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobro,ili Loše? irm a ja mislio da si meni obećao guzu ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobro,ili Loše? a jebiga, lepši je od tebe hahahahaha
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #67 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobro,ili Loše? čekaj da si stavim sliku od brad pitta u profil...hoćeš me onda? ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #68 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobro,ili Loše? uuuuuuuuuuuuu može hahahaha
| | |
| | #70 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobro,ili Loše? kako ne šabane? pa viđe' ga šta je lepi hahahaha
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

hahahaha
hahahaha