Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Draži naših najdražih... u Društvo forumu; Koje vam sitnice, potezi, gafovi vaših najdražih čine toplo oko srca, od kojih se raznježite i najradije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-03-08, 17:14   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-02-08
Godina: 20
Poruka: 249
Ayanna se izdvaja iz maseAyanna se izdvaja iz mase
Draži naših najdražih...

Koje vam sitnice, potezi, gafovi vaših najdražih čine toplo oko srca, od kojih se raznježite i najradije bi ih tako jako stisnuli da bi ih zdrobili?

Meni se npr. srce topi kad ležim s mužem u krevetu i neš pričamo, pa on bubne nekakvu nebulozu, nabrzinu pokrije glavu s poplunom i onak sav crven samo do nosa proviri i gleda me s onim okicama.....

Ajmeee....

Evo, ovo još nisam nigdje vidjela a čini mi se baš simpatična temica... Ipak je ovo Ljubav, Erotika , Sex...
Ayanna je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 17:40   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-10-07
Poruka: 1
Loli-pop se izdvaja iz mase
Re: Draži naših najdražih...

... kad ujutro otvori oči onako snen i mazan pa počne nešto sebi mrmljati u bradu, uh ...
Loli-pop je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 18:56   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,516
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

ayanna
loli-pop
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 20:10   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,556
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Ayanna Pogledaj Poruke
Meni se npr. srce topi kad ležim s mužem u krevetu i neš pričamo, pa on bubne nekakvu nebulozu, nabrzinu pokrije glavu s poplunom i onak sav crven samo do nosa proviri i gleda me s onim okicama.....

Ajmeee....
ti si ustvari samo jaaako zaljubljena i nama to daješ na znanje,pitat ću te nakon 10 godina koliko ćeš voliti njegove okice i nebuloze,mislim ako mu do tada okice ostanu u "komadu"
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 20:24   #5 (permalink)
Regularni forumas

Ti mora da si se gadno opekao....
Ayanna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 20:38   #6 (permalink)
Akademik Foruma

carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Ti mora da si se gadno opekao....

a ti mora da si rano ušla u brak i živiš u svijetu iluzija i prevelike mašte
btw.ja još nisam dozreo za brak i ne vidim se u tim vodama
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 23:06   #7 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
a ti mora da si rano ušla u brak i živiš u svijetu iluzija i prevelike mašte
Nisam u braku, zovem ga muž, on mene žena...

Citat:
btw.ja još nisam dozreo za brak i ne vidim se u tim vodama
E za ovo

Dijelimo isto mišljenje!
Ayanna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 23:25   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Nisam u braku, zovem ga muž, on mene žena...
samo naprid,maštovitost vam je vidim jaka strana veze

Citat:
E za ovo

Dijelimo isto mišljenje!
a ti me ko znaš i poznaš moj način razmišljanja pa diliš samnom mišljenje,daj mala okani se ćorava posla
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 03:06   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 09:00   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,600
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

Citat:
a ti me ko znaš i poznaš moj način razmišljanja pa diliš samnom mišljenje,daj mala okani se ćorava posla
Al' su ovi Dalmatinci opasni!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drazi, najdrazi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103