| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi dugo bez sexa u Društvo forumu; Što mislite, tko teže podnosi dugo bez sexa, muškarci ili žene i na kome se to više ... |
| | #4 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,126
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Znao sam jednu curku, koja se nije ševila jakooo dugo, ljudi to ej bilo nevjerojatno....sev je kdo nje počimalo i završavalo na temu sexa, afektirala, koketirala do kraja i doslovno se u stolici trljala s guzom...i kad je konačno uhvatila dečka, neki feminizirani....satirala ga je gdje je stigla... naočigled
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neki dan sam vidio curu u bijeloj minici, toliko kratkoj da dok sjediš u cafu, kad se malo odmaknula vidjelo su joj se gaćice ispod...visoka peta i prepotentni hod...........huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: dugo bez sexa Mislim da je nama lakše. A i to opet ovisi od osobe do osobe, meni nije problem izdržat dugo, al kad jednom krenem bude onda teško se odviknit. ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ajde ajde....kad se mali prstići slože...istog trena budu gaćice vlažne do kože..... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, dugo, sexa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Dara Bubamara - Bez Milosti | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 24-10-05 00:52 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:32.

naočigled