| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi dugo bez sexa u Društvo forumu; otvorila sam ja temu o vibratorima,ima ih tamo koliko god hoćeš,neki od tih bi bio taman za mene,... |
| | #32 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: dugo bez sexa Ja ću isto sudjelovat u akciji. Šteta da takva koka kao neukrotiva bude suha. Samo žalosno je što od toliko muških nju vibrator pipka...jooj, kud se nisam rodio kao vibrator. Šalu na stranu...slažem se sa tarquinom...izaberi vibrator pa se to lijepo nabavi za tebe. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: dugo bez sexa Neukrotiva ako ti sve ovo iskoristiš mislim da ćemo morat kupiti odmah i onu hodalicu što bebe koriste kad uče hodat jerbo kad ovo uguraš rastavit ćete. Nećeš moći hodat kako treba..ali ako oćeš ti tako.. a ok.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, dugo, sexa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Dara Bubamara - Bez Milosti | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 24-10-05 01:52 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:14.